reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Indi a używasz smoczka?bo ja dahe Jagodzie najpierw smoczka w nocy i włączam karuzele,zazwyczaj zasypia z powritem.a jak na prawde jest głodna yo marudzi dalej i wtedy karmie.dzisiaj tak było,po raz pierwszy obudziła sie o 1 w nocy czyli po 4 h wiec dałam smoczka.a nakarmiłam dopiero o 4 czyli po 7h spania.

reklama
A my w szpitalu. Mala zaczela wysoko goraczkowac bez innych objawow. Wyniki juz zrobione, zakarzenie ukladu moczowego. Juz od wczorsj dostaje antybiotyki. Lekarka miwila, ze minimum 7 dni tu zostaniemy. Starsza musialam do dziadkow odstaeic i znowu tesknie. Niech ten czas szybciej leci.

Cale szczescie w sxpitalu pustki i same lezymy. A i tak ciagle ktos przychodzi i budzi.

Susel, tak uzywamy, ale on poprostu jest tak czesto glodny I smoczkiem go nie oszukam, poza tym wypluwa jak juz jest tak na maxa glodny I zly .

Sylwi, zdrowka dla malej. Mam nadzieje ze to nic powaznego

Sylwi zdrówka dla małej!!!

Żelka, a Ty ją dokarmiałaś z butli, że tak cyca teraz nie chce? W ogóle nie ssie czy po prostu krótko je i już nie chce więcej? :-(

Indi cóż poradzić, karmić, dziecko wie czego mu trzeba. Jest maleńki, niedługo wyrośnie. Rób tylko to co bezwzględnie musisz, szybki obiad itd, odpoczywaj.

McPearl szybkiego powrotu do zdrowia dla calej trojki!

Sylwi zdrowka dla malej!

Zelka ja mialam podobnie tylio juz dawno temu i tez baardzo zle mi z tym bylo, ale teraz juz wiem, ze nie jestem wcale gorsza matka, bo karmie mm i dziecko tez nie cierpi .. tak czy inaczej nie umiem podpowiedziec co zrobi, ale trzymam kciuki za powrot do kp :-)

ja nie mam tak zle bo max przerwy to bylo niecale 10h ale ogolnie pierwsza przerwa w nocy to 6-8h a pozniej co 3-3,5h jedzenie :-) wstajemy kolo 6-7 a zasypiamy 20-21.30...
Mniej wiecej mamy juz staly rytm dnia:-)

Ehh szkoda, ze was tu nie ma... a ja nie mam dostepu ani do forum zamknietego ani nie mam nikogo na fb..

aob, wpisz na Fejsie grupa "Styczniowe zołzy" :tak:

U nas jedyny plan, jaki jest, to wstawanie o 6-7 i spanie o 20, reszta w ciągu dnia to loteria...

Megami nie dokarmiałam butlą była tylko na cycku, krótko zawsze jadła ale pięknie przybierała, więc się tym bardzo nie martwiłam ... a od dwoch tygodni jest masakra z jedzeniem, to co myśmy przecwiczyły przy tym cycku i ile mnie to nerwow kosztowalo to tylko ja wiem ... a od wczoraj wogóle cycka do gęby nei chce wziąć więc dałam butle ... i co też kużwa nie chce jeść ... żebyśmy w szpitalu nei wylądowały bo ja już nie mam pojęcia co robić :-(

reklama
Do góry