reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Haha, ale Wy dowciapne:-p

Udało mi się zrobić obiad!
Lila była łaskawa, chyba jej głupio za ostatnią nocke :-p

Dzieciaki dzisiaj dłużej w przedszkolu siedzą, bo pada, a Lili nie chcę w tą pogode ciągnąć z tym jej katarem i kaszelkiem.

W ogóle patrze tak na nią i się rozpływam normalnie:rolleyes2:

reklama
Agulqa, mi jakby mi sie trafil Drugi taki Naveen to tez by nue bylo do smiechu. Musialabym sie albo rozerwac albo skocxyc do Tamizy :D ale Alecty dzieci z tego co czytam to nie sa takie potworzaste jak moj :p

Taaaa grzeczne :-p
Nikoli żadne z Waszych dzieci nie przebija:-D

"Siódemka" mnie nie lubiiiiiiii buuuuuuuu ;(

Kuźwa co za debile pracują w tej 7!!!!!!!!
Moja paczka leży w Opolu, bo jakiś debil ja tam nadał zamiast do Rzeszowa i jutro do mnie dojdzie dopiero wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Ja też ćwiczę cierpliwość często..i zdarza się, że jestem wściekła a potem jest mi głupio, że się na małego złoszczę. Im bardziej się denerwujemy tym gorzej bo to wpływa na dziecko i ono też się denerwuje.

reklama
Hehe, a mi sie Ł wlasnie przyznal, ze opieka nad Lila go przeraza.
Tzn moze z nia zostac kilka godzin, ale np caly dzien by sie bal, bo on nie wie o co jej chodzi.
A przeciez ona calkiem spoko jest.
No ma gorsze dni, ale ogolnie nie jest zle.
Tylko, ze jego Tymko rozpiescil, bo ten to spal, jadl i sral, a plakal chyba przy zabkowaniu dopiero i to tez nie jakos strasznie.

Ja czasem jak na dzieciaki nakrzycze to pozniej wyrzuty sumienia mam, bo mi sie przypomina jak moja mama z byle powodu sie darla no i ide do potworow i ich przepraszam.
Glownie Nikole, bo to zazwyczaj ona mnie tak z rownowagi potrafi wyprowadzić chociaz Tymonowi tez sie czasem oberwie.

Do góry