reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja mam zawsze potworne wyrzuty sumienia jak krzyknę na Tosię, bo ona jest strasznie wrażliwa i od razu podkówka, przeprasza, przytula i poczucie winy mnie zabija...

reklama
To moja Nina tak jak Tosia od Nulini,zaraz łzy w oczach nawet jak tylko piwiem że nie podoba mi sie jej zachowanie,straeznie jest wrażliwa.a ja nerwus jestem i niestety czesto krzycze...dzisiaj piatek 13 i już pech...jutro mieliśmy jechać do Aso sprawdzić jeden samochód i ewentualnie kupić jak bedzie ok a dzisia rano koleś napusał smsa że sprzedał już...ale przypuszczamt że chcia£ nas naciagnać bo auto mogło być bite i sie orzestraszył Aso.ale cały zeszły tydzień twardo mówił że można sprawdzić...ehh

Hej :) ja nic nie wiem co sie dzieje na forum księżniczki rządzą niepodzielnie ;) wreszcie załatwiłam szczepienie :)
Potrzebuje kupić mleko ha i nie wiem czy bebilon czy bebiko :/ teraz mam enfamil a oni tego cuda nie maja :/
Ostatnio dziewczyny przespały cała noc do 6 rano budzę sie a tu jasno, wyskoczyłam z łóżka jak oparzona bo nie wiedziałam co sie dzieje :))) i przez 10 min sie zastanawiałam czy karmiłam je w nocy czy nie :)))

Witam piątkowo :happy2:

Stokrotka enfamil ha 1 kupowałam w rossmannie ,ale G nie chciał pić (ma gorzkawy smak) i wyrzuciłam,a największy wybór jest chyba w intermarche ja tam biorę nan pro ha 1 ,tylko on drogi 31 zł za puszkę 400 g

piątki 13 bardzo szczęśliwe są :) mój syn jest z piątku 13go :p

Pozdrawiam Was serdecznie i dużo cierpliwości życzę.
Też jestem nerwus i też potem syna przepraszam, jak się niepotrzebnie uniosę ...
Szpital w domu mam uciekam ogarniać!

U mnie nocka ok, pobudka o 3 i w miarę szybko zasnął a potem po 6. Teraz kolejne karmienie ale Piotruś nie chce spać ;-) Słońce się trochę przebija ale i tak dosyć chmurzaście..
Chyba tutaj jest jakoś bardziej przejrzyście niż na fb, tam jak piszecie to mi te posty jakoś się ukrywają..

bada, intermarche jest drogie pod względem mleka niestety.

A ja stoję na balkonie i bujam wózek bo mała breczy, a w chacie syf...

Tutaj faktycznie jakoś lepiej niż na fb.

U mnie też piątek 13 szczęśliwy. Pisałam wtedy maturę z biologii w ławce nr 13.

reklama
Dziewczyny śpią przy otwartym balkonie :) zimno mi :))) a ja nikogo z Was nie mam na fb:(
Mogę dołączyć Aleksandra Trzebińska Wrocław :)
Zabrałam sie za dzierganie bransoletek :)

Ostatnia edycja:
Do góry