reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta, nasz zazwyczaj na rekach albo w chuscie tez sie uspokajal, a wczoraj nic na niego nie dzialalo. Wzielam go na dwor na 1.5 godz ledwo powloczac nogami a on dalej siecdarl, kiedy zawsze chociaz na dworze spal jak zabity.

Agulqa, super, ze l pomaga Ci z Robsonem. I doskonale Cie rozumiem, mi jakby ktos czasami dalej wybor 24 godz roboty wxkamieniolomach a polozyc Naveena spac albo sprawic, zeby przestal sie drzec to wybieram kamieniolomy :)
My mamy podzial taki, ze jedno siedzi z gadzinosem a drugie w tym czasie ogarnia syf w domu I naprawde wole sprzatac, wyniesc smieci itp niz non stop siedxiec z malym :)

alecta, mam identycznie. jestem nerwus straszny. mam ochotę wydrapać sobie (bo przecież jej nie tknę :-p) oczy ze złości albo włosy rwać z głowy. naklnę się, czasami popłaczę, ale ostatecznie i tak mięknę i zaczynam jej słodzić i tulić. dom wariatów :-D:-D:-D

chustowe Dziewczyny. nie umiem młodej w kieszonce nosić. coś robię nie tak, bo młoda się prostuje zamiast położyć na mojej klacie. nie mam doświadczenia z takim maluchem, bo syna nosiłam dopiero jak już samodzielnie głowę trzymał. o co chodzi? :-(

Indi, ale to jest normalne. każdy potrzebuje odskoczni od dzieci! ja je bardzo kocham, ale święty spokój też uwielbiam (nawet jak ten "święty spokój" to sprzątanie czy gotowanie ;-))

Haha Sprite jakbym o sobie czytala :D

Młoda sie obsikala wiec ja przebralan po czymte czyste ciuchy obrzygala ... slodko :D
Teraz przysypia mina rekach kluska mala.

Gdzie moj kurier buuuuu jajo zniose

Doggi wrzuc na przepisowy jak robisz golabki.
Kurde nigdy nie robilam, a mam taka chcice na nie jakbym w ciazy byla haha

Ostatnia edycja:
U nas nic ciężka, młody najpierw wieczorem nie spał od 16 do 21.. Obudził się o 1 i do 3 nie mógł zasnąć, kolejna pobudka o 6.20.. Nie wiem co się dzieje że nie chce spać w nocy tak łatwo jak czasem w dzień. Rano to samo w sumie od tej 6.20 krótkie dwie drzemki po 15 minut.. O 10 karmienie ale nie wiem czy zasnął bo A go przejął a ja wyszłam z domu pozałatwiać rożne rzeczy i jeszcze nie wróciłam ;) Wczoraj dotarła moja mata edukacyjna, cudna :) ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 72
Indi pomaga glownie rano jak chce dluzej polezec ;-) no i kapanie przejal ł, ja tylko plecki myje bo ł boi sie przerzucac malego na brxuszek
Ale rano z godzinke i kapanie to dla mnie juz wiele :-)

Sprite ja tez mam dom wariatow, klne jak szewc i czasem z bezsionosci jak Robson rycxy mam ochote reka zamknac mu buzie :p

Alecta kto wie, moze jestes w ciazy :-D

Jenn super mata

reklama
Sprite nie wiem co ci doradzić bo ja mojego bez większych problemów motam..bujam się na boki ci najwyżej i tyle
Ja robię właśnie ryż z jabłkami i wyjelam z lodówki kaszanke którą mam zamiar wcześniej zjeść :-D :-D
Jenn mata super :-)
Alecta zostawić ci jakieś ciuszki? ;-)

Do góry