reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Haha, ale Wy dowciapne:-p

Udało mi się zrobić obiad!
Lila była łaskawa, chyba jej głupio za ostatnią nocke :-p

Dzieciaki dzisiaj dłużej w przedszkolu siedzą, bo pada, a Lili nie chcę w tą pogode ciągnąć z tym jej katarem i kaszelkiem.

W ogóle patrze tak na nią i się rozpływam normalnie:rolleyes2:

reklama
Agulqa, mi jakby mi sie trafil Drugi taki Naveen to tez by nue bylo do smiechu. Musialabym sie albo rozerwac albo skocxyc do Tamizy :D ale Alecty dzieci z tego co czytam to nie sa takie potworzaste jak moj :p

Taaaa grzeczne :-p
Nikoli żadne z Waszych dzieci nie przebija:-D

"Siódemka" mnie nie lubiiiiiiii buuuuuuuu ;(

Kuźwa co za debile pracują w tej 7!!!!!!!!
Moja paczka leży w Opolu, bo jakiś debil ja tam nadał zamiast do Rzeszowa i jutro do mnie dojdzie dopiero wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Ja też ćwiczę cierpliwość często..i zdarza się, że jestem wściekła a potem jest mi głupio, że się na małego złoszczę. Im bardziej się denerwujemy tym gorzej bo to wpływa na dziecko i ono też się denerwuje.

reklama
Hehe, a mi sie Ł wlasnie przyznal, ze opieka nad Lila go przeraza.
Tzn moze z nia zostac kilka godzin, ale np caly dzien by sie bal, bo on nie wie o co jej chodzi.
A przeciez ona calkiem spoko jest.
No ma gorsze dni, ale ogolnie nie jest zle.
Tylko, ze jego Tymko rozpiescil, bo ten to spal, jadl i sral, a plakal chyba przy zabkowaniu dopiero i to tez nie jakos strasznie.

Ja czasem jak na dzieciaki nakrzycze to pozniej wyrzuty sumienia mam, bo mi sie przypomina jak moja mama z byle powodu sie darla no i ide do potworow i ich przepraszam.
Glownie Nikole, bo to zazwyczaj ona mnie tak z rownowagi potrafi wyprowadzić chociaz Tymonowi tez sie czasem oberwie.

Do góry