reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta, nasz zazwyczaj na rekach albo w chuscie tez sie uspokajal, a wczoraj nic na niego nie dzialalo. Wzielam go na dwor na 1.5 godz ledwo powloczac nogami a on dalej siecdarl, kiedy zawsze chociaz na dworze spal jak zabity.

Agulqa, super, ze l pomaga Ci z Robsonem. I doskonale Cie rozumiem, mi jakby ktos czasami dalej wybor 24 godz roboty wxkamieniolomach a polozyc Naveena spac albo sprawic, zeby przestal sie drzec to wybieram kamieniolomy :)
My mamy podzial taki, ze jedno siedzi z gadzinosem a drugie w tym czasie ogarnia syf w domu I naprawde wole sprzatac, wyniesc smieci itp niz non stop siedxiec z malym :)

alecta, mam identycznie. jestem nerwus straszny. mam ochotę wydrapać sobie (bo przecież jej nie tknę :-p) oczy ze złości albo włosy rwać z głowy. naklnę się, czasami popłaczę, ale ostatecznie i tak mięknę i zaczynam jej słodzić i tulić. dom wariatów :-D:-D:-D

chustowe Dziewczyny. nie umiem młodej w kieszonce nosić. coś robię nie tak, bo młoda się prostuje zamiast położyć na mojej klacie. nie mam doświadczenia z takim maluchem, bo syna nosiłam dopiero jak już samodzielnie głowę trzymał. o co chodzi? :-(

Indi, ale to jest normalne. każdy potrzebuje odskoczni od dzieci! ja je bardzo kocham, ale święty spokój też uwielbiam (nawet jak ten "święty spokój" to sprzątanie czy gotowanie ;-))

Haha Sprite jakbym o sobie czytala :D

Młoda sie obsikala wiec ja przebralan po czymte czyste ciuchy obrzygala ... slodko :D
Teraz przysypia mina rekach kluska mala.

Gdzie moj kurier buuuuu jajo zniose

Doggi wrzuc na przepisowy jak robisz golabki.
Kurde nigdy nie robilam, a mam taka chcice na nie jakbym w ciazy byla haha

Ostatnia edycja:
U nas nic ciężka, młody najpierw wieczorem nie spał od 16 do 21.. Obudził się o 1 i do 3 nie mógł zasnąć, kolejna pobudka o 6.20.. Nie wiem co się dzieje że nie chce spać w nocy tak łatwo jak czasem w dzień. Rano to samo w sumie od tej 6.20 krótkie dwie drzemki po 15 minut.. O 10 karmienie ale nie wiem czy zasnął bo A go przejął a ja wyszłam z domu pozałatwiać rożne rzeczy i jeszcze nie wróciłam ;) Wczoraj dotarła moja mata edukacyjna, cudna :) ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426156698.652944.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 70
Indi pomaga glownie rano jak chce dluzej polezec ;-) no i kapanie przejal ł, ja tylko plecki myje bo ł boi sie przerzucac malego na brxuszek
Ale rano z godzinke i kapanie to dla mnie juz wiele :-)

Sprite ja tez mam dom wariatow, klne jak szewc i czasem z bezsionosci jak Robson rycxy mam ochote reka zamknac mu buzie :p

Alecta kto wie, moze jestes w ciazy :-D

Jenn super mata

reklama
Sprite nie wiem co ci doradzić bo ja mojego bez większych problemów motam..bujam się na boki ci najwyżej i tyle
Ja robię właśnie ryż z jabłkami i wyjelam z lodówki kaszanke którą mam zamiar wcześniej zjeść :-D :-D
Jenn mata super :-)
Alecta zostawić ci jakieś ciuszki? ;-)

Do góry