reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk ja ogólnie nie lubię jak mąż do pracy idzie, bo zawsze wtedy muszę trójce ogarniać :p
Najlepiej jakby muszą siedzenie w domu płacili :p

Wczoraj na wieczór już nie ogarniałam co się dzieje.
Ł mnie do łóżka wygonił, bo mówił coś do mnie, a zanim ja zajarzyłam o co chodzi to chwila minęła.
Lila na szczęście w miarę szybko usunęła, a ja razem z nią.
Za to dzisiaj obudziłam się z kacem.
A najlepsze jest to, że nic wczoraj nie piłam tylko pizze zjadłam na kolacje :p

reklama
My też cycolimy...ma£a zasneła ok.22,pobudja była o 3 i potem o 6.30,teraz dojada.za gidzine jade do dentysty wyrwać zeba...już sie boje...a potem szczepienie ibilans 4-latka...

No tak to ja mogę żyć. :D Franuś w nocy wstaje dwa razy. Rano z oburzeniem czeka aż chłopaków na autobus zaprowadze i wrócę, wtedy budzi się z uśmiechem. Za oknem piękne słonko. Aż żyć się chce. Ciekawe jak długo potrwa ta sielanka :p

Suseł- powodzenia. My wczoraj mieliśmy taka przeprawę. Dwa bilanse i szczepienie. Godzina w przychodni.

Wstawać ciotki i styczniaki

Buziaki

Załączniki

• 1425625324713.jpg
    1425625324713.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jeżyk, błagam, nie kop leżącego :-( Od 2 w nocy jazda, stękanie, przeciąganie się, od 6 koniec spania jakiegokolwiek i wrzask. Darł się godzinę, zmęczył, przysnął na 15 minut i znowu wrzask. Nie wyrabiam już...

Nulini- kurcze nie wiem jak Ci pomóc. Ja tak miałam z Kacprem 18 miesięcy. Nawet na dworze się darł. Trzeba było na raczkach.
Franuś przesyła buziaki i powiedz Ignasiowi żeby przestał swirowac.

Nulini to Ignaś w dzień moja Nikole przebija, bo ona czasem dała odetchnąć, ale za to noce CAŁE się darła, szłam spać najwcześniej o 4...

Na Lilke w sumie aż tak nie mam co narzekać.
Jak jestem z nią bez starszaków to jest spoko nawet jak się trochę drze, ale jak cała 3 jest w domu to dzień kończę tak jak wczoraj :p

Nulini - dzisiaj o Tobie w nocy myślałam. Jak Ty to wszystko znosisz od samego początku, ja mam tak od dwóch tygodni i już świruję.
Żadne espumisan'y i tego typu gówna nie pomagają jedynie w połączeniu jak pije koper włoski to coś tam się.rusza w jej brzuszku ale i tak niewiele to daje. A nawet jak zaśnie na sekundę to cofa się jej mleko i koniec od nowa...

Dziewczyny od ulewajacych dzidziusiów - słyszałyście o NUTRITION podobno rewelacja na ulewanie, mączka chleba świętojańskiego która jest raczej obojętna dla organizmu i w całości wydalana. W akcie desperacji mam zamiar dzisiaj na noc spróbować tylko przydałaby mi się wiedza z pierwszej ręki.

Nulini, poczytaj sobie na necie o hns (high need babies) - może łatwiej będzie Ci zaakceptować, że Twój typ tak ma. ;) Wypisz wymaluj mój Antek. :) I nikt nigdy nie mógł uwierzyć, że mam "trudne dziecko". Bo gdy szliśmy w gości to non stop ktoś się nim zajmował i zero krzyku.

Izuchna- ja wczoraj kupiłam ten nutrition z bebilonu, dzisiaj zaczynam stosować (1 miarka na 30ml mleka), dam znać czy działa.

Dziewczyny czy jak karmicie butelka wasze dzieci tez sie tak rzucają :( Iga tak mi sie zadławiła dzisiaj ze mało zawału nie dostałam nie mogła złapać powietrza :( a muszę karmić często obie sama wyć mi sie chce :(
Język, McPearl cudne dzieciaczki

reklama
Do góry