reklama
jenn200818
Fanka BB :)
A mój to zawsze mnie wita rykiem..a czasem i drze się wniebogłosy w nocy bo przecież on taki śmiertelnie głodny..
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A mój to zawsze mnie wita rykiem.
U mnie to samo, każda pobudka to od razu wrzask...
goferek
Fanka BB :)
Alecta, u mnie podobnie rano, mała spała na rękach u mnie 2 godz, plecy mi już wysiadały. Jak napisałam szwagierce, że małą mam na rękach to kazała mi kupić książkę o usypianiu dzieci, bo wg niej ewidentnie mam z tym problem
My już po szczepieniu, mała waży 5280, kawał baby :-) Samo szczepienie nie fajne, ryk, wrzask, to nie na moje nerwy, chciało mi się z nią płakać. Po szczepieniu spacerek, karmienie i teraz sobie leży i macha łapkami :-)
Nie wiem czy mam jakieś zużycie materiału, czy gorszy dzień, ale jestem dziś padnięta., poszłabym już spać z przyjemnością.
My już po szczepieniu, mała waży 5280, kawał baby :-) Samo szczepienie nie fajne, ryk, wrzask, to nie na moje nerwy, chciało mi się z nią płakać. Po szczepieniu spacerek, karmienie i teraz sobie leży i macha łapkami :-)
Nie wiem czy mam jakieś zużycie materiału, czy gorszy dzień, ale jestem dziś padnięta., poszłabym już spać z przyjemnością.
reklama