reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja długooooo robię siku, składam z piękną kosteczkę pranie, wyciągam naczynia ze zmywarki, myję zmywarkę przy okazji :) i szukam sobie innych zajęć byle tatuś miał okazję wykazać się :-)

Jak ja lubię mój ZUS na wsi :) papiery od pracodawcy dostali w tamtym tygodniu a dziś mam decyzję o wypłacie zasiłku macierzyńskiego, dostanę 13 marca za styczeń i luty a 24marca za marzec,rany, ale będę bogataaaaaa:-D co prawda przez chwilkę bo w marcu mam przeglądy 2 aut i ubezpieczenie obydwu aut+ chrzciny małej, ale nie będę musiała pożyczać, ale jestem szczęśliwa :-D

jeżyk, u Młodego 37,2 to normalna temperatura, zawsze ma tyle ;-)

goferek, ja też mam dwie wypłaty w marcu, jedną 9go, drugą 27go i też będę przez chwilę bogata, bo też z tej kasy chrzciny musimy zrobić ;-)

Emilchen ile godzin po szczepieniu zaczęła się gorączka? Mi położna mówiła , że zazwyczaj ok 6h po szczepieniu może wystąpić.

My też już po szczepieniu, Dorianek zapłakał tylko przy wkłuciu, bardzo dzielny był no i pielegniarka bardzo fajna nie to co wczoraj te pi*dy w bydgoszczy na badaniu tarczycy małego... Myślałam , że mnie coś strzeli tam... Wszystko szybko , szybko, szarpanie, igłą taką krew małemu pobrała grubą jak jego żyłka - no ocipieli. Za to dzisiaj przy szczepieniu w przychodni dosłownie pierdalnik.... :confused2: Mimo zamieszania poszło wszystko w miarę gładko.

Też się boję temp. schizuje i co jakiś czas badam temp. u nas 37,2 to też w sumie normalna temp. zwłaszcza jak leży pod kocykiem i śpi a w domu mamy cieplutko.... Pedicol już kupiłam z 3 tyg temu w razie W ja wolę mieć zawsze wszystko wcześniej w domu... Ale mam nadzieję, że się obejdzie jeszcze sama jestem :-( przy kąpieli zaczął mi się trząść i ja już schiza ale zimno po prostu mu było bo chałupa dzisiaj przewietrzona z pół dnia i na wieczór dopiero rozkręciłam ogrzewanie a on kocha ciepło tak jak ja....

U nas norma to 36.6-36.8 Ale czytałam, że stan podgoraczkowy to nawet dobrze, bo znaczy że organizm przyjął szczepionkę. No nic będziemy patrzeć żeby więcej nie było.

Goferek- no to będzie szaleństwo z kasą ;)

Ostatnia edycja:
Nulini tez rano katar mialam
2x rutinoscorbin i jak reka odjal :-)

Goferek szwagi3rka niech soe wali
Mi babcia co chwile gada ze 9rzyzwyczaje mlpdego spac na rekach ale jak ona go uspia w wozku i trzesie nim w kazda sttone to nie przyzwyczai...

Goferek super z kasa

jeżyk, no to super.

My się cycolimy. Młoda wariowała do północy. Chociaż tyle, że dala pospać te 5 h. Mikołaj przyszedł niedawno i śpi kolo mnie, a M pojechał do pracy.

McPearl my też się cycolimy właśnie :D
Tzn mała udaje że je bo tak to zasypia przy cycku a jak ją próbuje odłożyć to wielki krzyk

reklama
Do góry