reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja długooooo robię siku, składam z piękną kosteczkę pranie, wyciągam naczynia ze zmywarki, myję zmywarkę przy okazji :) i szukam sobie innych zajęć byle tatuś miał okazję wykazać się :-)

Jak ja lubię mój ZUS na wsi :) papiery od pracodawcy dostali w tamtym tygodniu a dziś mam decyzję o wypłacie zasiłku macierzyńskiego, dostanę 13 marca za styczeń i luty a 24marca za marzec,rany, ale będę bogataaaaaa:-D co prawda przez chwilkę bo w marcu mam przeglądy 2 aut i ubezpieczenie obydwu aut+ chrzciny małej, ale nie będę musiała pożyczać, ale jestem szczęśliwa :-D

jeżyk, u Młodego 37,2 to normalna temperatura, zawsze ma tyle ;-)

goferek, ja też mam dwie wypłaty w marcu, jedną 9go, drugą 27go i też będę przez chwilę bogata, bo też z tej kasy chrzciny musimy zrobić ;-)

Emilchen ile godzin po szczepieniu zaczęła się gorączka? Mi położna mówiła , że zazwyczaj ok 6h po szczepieniu może wystąpić.

My też już po szczepieniu, Dorianek zapłakał tylko przy wkłuciu, bardzo dzielny był no i pielegniarka bardzo fajna nie to co wczoraj te pi*dy w bydgoszczy na badaniu tarczycy małego... Myślałam , że mnie coś strzeli tam... Wszystko szybko , szybko, szarpanie, igłą taką krew małemu pobrała grubą jak jego żyłka - no ocipieli. Za to dzisiaj przy szczepieniu w przychodni dosłownie pierdalnik.... :confused2: Mimo zamieszania poszło wszystko w miarę gładko.

Też się boję temp. schizuje i co jakiś czas badam temp. u nas 37,2 to też w sumie normalna temp. zwłaszcza jak leży pod kocykiem i śpi a w domu mamy cieplutko.... Pedicol już kupiłam z 3 tyg temu w razie W ja wolę mieć zawsze wszystko wcześniej w domu... Ale mam nadzieję, że się obejdzie jeszcze sama jestem :-( przy kąpieli zaczął mi się trząść i ja już schiza ale zimno po prostu mu było bo chałupa dzisiaj przewietrzona z pół dnia i na wieczór dopiero rozkręciłam ogrzewanie a on kocha ciepło tak jak ja....

U nas norma to 36.6-36.8 Ale czytałam, że stan podgoraczkowy to nawet dobrze, bo znaczy że organizm przyjął szczepionkę. No nic będziemy patrzeć żeby więcej nie było.

Goferek- no to będzie szaleństwo z kasą ;)

Ostatnia edycja:
Nulini tez rano katar mialam
2x rutinoscorbin i jak reka odjal :-)

Goferek szwagi3rka niech soe wali
Mi babcia co chwile gada ze 9rzyzwyczaje mlpdego spac na rekach ale jak ona go uspia w wozku i trzesie nim w kazda sttone to nie przyzwyczai...

Goferek super z kasa

jeżyk, no to super.

My się cycolimy. Młoda wariowała do północy. Chociaż tyle, że dala pospać te 5 h. Mikołaj przyszedł niedawno i śpi kolo mnie, a M pojechał do pracy.

McPearl my też się cycolimy właśnie :D
Tzn mała udaje że je bo tak to zasypia przy cycku a jak ją próbuje odłożyć to wielki krzyk

reklama
Do góry