reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Karmie tylko piersia,kataru nie mamy...jutro pogadam z pediatra.dzisiaj nie jadłam żadnego nabiału,nacrazie jest w porzadku jakby,zobacze jak bedzie wieczorem.

reklama
Dziewczyny chce ktoras kupic delicol? U nas sie nie sprawdzil. Sprzedam za 21 zl + wysylka. Nowy, nie otwary. Jakby co info na priw. Moge tez sprzedac Enfamil 0-lac mleko bezlaktozowe.

Franuś dziś prawie cały dzień spał biedulek po tej szczepionce. I zdarzało mu się zrywać z płaczem. Teraz sobie od godzinki leży i uśmiecha. Kochany mój.

Lila dzisiaj dużo spała, a od 16 śpi na moich rękach.
Boję się ją odłożyć, bo co próbowałam to zaczynała się drzeć...

Ogólnie łeb mi dzisiaj wysiada.
Chcę już sobotę!
Od rana zakupy, a później babski wieczór :-D

Alecta, u mnie podobnie rano, mała spała na rękach u mnie 2 godz, plecy mi już wysiadały. Jak napisałam szwagierce, że małą mam na rękach to kazała mi kupić książkę o usypianiu dzieci, bo wg niej ewidentnie mam z tym problem :wściekła/y:

My już po szczepieniu, mała waży 5280, kawał baby :-) Samo szczepienie nie fajne, ryk, wrzask, to nie na moje nerwy, chciało mi się z nią płakać. Po szczepieniu spacerek, karmienie i teraz sobie leży i macha łapkami :-)
Nie wiem czy mam jakieś zużycie materiału, czy gorszy dzień, ale jestem dziś padnięta., poszłabym już spać z przyjemnością.

reklama
Do góry