reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jeżyk jakbyśmy do Ciebie jechali to tak myślę po 13, 14... Co do rekrutacji to ja już zapisałam przez internet, zostało tylko zanieść do szkoły...

Dziewczyny, udało mi się kupić te książeczki w Biedrze co Femme pokazywała i polecam. Mały fajnie obserwuje choć niby dopiero od 3 miesiąca.

reklama
goferek, BRAWO!!! Super, że przygadałaś babsztylowi!!! Tak się powinno je załatwiać!!!
My USG mamy w specjalistycznej przychodni i do rejestracji dzieci ponizej1 roku życia jest osobne okienko i w nim nigdy nie ma kolejki :tak:
A z mężem mam tak samo!!!
Jak Młody się drze, to na bank głodny i już pretekst, żebym go wzięła!!!
Dlatego lubię uciekać na zakupy - wtedy nie słyszę wzdychania i ponaglania :-D

AZA, nam wychodzi +/- 400g na tydzień, więc Młody raczej się najada, chociaż jeden cyc mu wystarcza...

agulqa, już ostatnio mężowi wypomniałam, że obudzi się w nim ojciec za rok, jak Młody zacznie chodzić :baffled:

Nulini wow, to ładnie przybiera (swoja drogą zawsze mylę dkg z g ). Mój to zje jednego cycka, robi sobie przerwę i za 10 minut chce drugiego a wieczorem jeszcze flacha :)

Ja dzisiaj małego na balkon wystawiłam, niby słońce ale tak wieje, że nie mam ochoty wychodzić na spacer..
Goferek dobrze, że przygadałaś, matko jak mnie takie baby wkurzają zawsze.. niby powinno się mieć szacunek do starszych osób ale czasem aż krew zalewa. Bo te stare baby są często gorsze od młodych..

Tak wieje na tym balkonie, że aż gondola się kołysze, czyli prawdziwy symulator spaceru :-D
Tak piszecie o tych krostkach i potówkach.. u Piotrusia też takie krostki są cały czas, położna mówiła, że można czymś przemywać z Musteli, taki ala tonik.

Cała trójca

Załączniki

• 1425480373674.jpg
    1425480373674.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 74
Jeżyk super chłopaki!
Moja trojca nie chce niestety tak chętnie pozować do zdjęć tzn Tymek nie chce mieć zdjęć z dziewczynami :p

Jeżyk świetne chłopaki!

Marek do skończenia 5 tygodni przybierał 600-800g tygodniowo! NA SZCZĘŚCIE (dla mojego kręgosłupa oczywiście) ZWOLNIŁ! Teraz to jakieś 200g/tydz. W nocy cały czas je tak samo - 5 minut z jednego cyca i śpi dalej. Wieczorem przed nocnym spaniem potrafi za to powisieć.

Młody dziś ćwiczy uśmiechanie ;) I oczywiście na czym trenuje? Nie, nie na mamie... Na lampie :-D:-D

A ja siedzę wlasnie w poczekalni u gin. Lekarka przed momentem zawołała do środka faceta (chłopaka, męża). Zapewne pokazać dzidzie na usg. Az mnie sentyment ogarnął, bo przecież nie tak dawno to moj maz był proszony przez gin do gabinetu. O!!! Wlasnie słyszę bicie serduszka z usg. Wszystko słychać!!! Ach!!!

Na nic nie mam czasu :szok: ale czytam stale ,mój G też je co 2 godziny,niestety :-p nawet jak dam mu mm (wczoraj cały dzień bo chcieliśmy sprawdzić,czy mniej brzuch go będzie bolał) dziś dostaliśmy z niemiec sab simplex zobaczymy czy pomoże (ostatnia deska ratunku)ryczek okropny,ale jak jest wyspany to cudnie się uśmiecha ,coraz więcej a najbardziej do mnie (chwalę się :-D)

jeżyk cudna trójca :tak:

nieobecna zdrówka dla synka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry