reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, przynajmniej będziecie miały niezłą kondycję i biceps ;)
Ja mam w bloku wielką klatkę schodową, więc moje wszystkie 3 wózki stoją na dole. Plus kilka wózków sąsiadów:)

reklama
Uff to dobrze, że zawsze mam auto pod blokiem i wózek w bagażniku :p

Po 15 odebrałam mamę i siostrę z dworca i tak sobie siedzimy.
Lila już wykąpana, zjadła butle i śpi :-)

sprite właśnie się objadam tortem,a poza tym sernik,jabłecznik i zawijaski z ciasta francuskiego ze szpinakiem,fetą i suszonymi pomidorami :-) pycha
a Twoja wyprawa wygląda nieźle :happy:

Ja mam na dole pseudo wozkownie gdzie mieszczą się ledwo 2 wózki, ale jest i ułatwia to życie bardzo bo windy brak.
Mój śpi od pół godziny
Planujecie chodzić z bobasami na basen? Ja chyba od kwietnia zacznę.
Megami wow..długa przerwa w spaniu. Ja muszę drugą chuste sobie zafundować bo moja ledwo starcza na kieszonkę a jakoś bardziej do mnie przemawia niż kangurek
Alecta mój młody dziś tak głośno kupę robił że moja mama przez telefon usłyszała :-D

Kurde młoda obudziła się na cycka po 5, poszła spać, a ja nie mogę zasnąć :-/
A później będę łazić jak zombie i nie będę miała na kogo zgonić :p

Ł dzisiaj po 10 wyjeżdża i wróci dopiero w piątek buuu :-(

Elutka to Kubuś musiał mieć ładny "wyrzut" hihi

Elutka, ja chodziłam z Antkiem na basen-zajęcia dla maluchów. Można chodzić jak dziecko ma skończone 3 miesiące (musi dobrze trzymać główkę). Takie zajęcia są fajne na sam początek, bo pokazują co robić z dzieckiem w wodzie, jak bezpiecznie sobie podawać itp. My po kilku takich spotkaniach zaczęliśmy już sami chodzić. No i jest jeszcze jeden warunek- basen bez chloru z cieplejsza niż normalnie.

A moja dziś dała popis. Jak wstała o 1 w nocy tak padła po 4. :/

Nieobecna - ooo no to rzeczywiście niezły popis...

Aaaa moja starsza córa dziś wraca... Znów będzie gwar :-p

Miłej niedzieli!

Nieobecna mam właśnie takie basen gdzie jest cieplejsza woda i powietrze i woda nie jest chlorowana. W kwietniu to tak akurat będzie miał skończone 3msc :-)

Co do kup, to Ignacy wczoraj dał pokaz, co myśli o tatusiu - podczas przewijania strzelił tak, że cała szafa, cała podłoga, cały przewijak, całe ubranko i cały mąż w kupie :-D

Hehe, 10 rano, a u mnie już muffinki stygną, szarlotka się piecze, czekamy na gości
laugh.gif

reklama
My bedziemy chodzić na basen od kwietnia,z Niną też chodziliśmy i chodzimy nadal i ona uwielbia wode.wczoraj upłynelo na zakupach,spacerach i obiedzieu teściów.w nocy ok,zasne£a o 21,pobudka o 2 ,6 i w koncu o 9.ale by£a zneczona bardzo i niewiele jadła nawet tylko od rau zasypiała bo po południu wczoraj spała raptem 30 minut od 13 do wieczora...teraz M jest na basenie z Niną ja bede kończyć sprzątanie...a po południu wezme Nine chyba do jakieś sali zabaw...

Do góry