reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl Twoja ulewa, a moją się przed chwilą obsrała po plecy.
A najlepsze, że nawet słychać nie było jak sra tylko tak po tajniaku to zrobiła.

reklama
Jagoda ładnie spała,zasneła o 21,pobudka o 2.30 i potem o 6.30,teraz śpi dalej.niestety Nina już nie śpi ponad pół godziny,masakra...czemu w weekend wstaje szybciej niż do przedskola...

U nas też nocka spoko.
Jedna pobudka o 3.30 później po 6 i nadal śpi mój bąbel :-)
Ł poszedł właśnie do sklepu po coś na śniadanko i trzeba się ogarniać zaraz i za obiad brać

alecta, WOW! Tosia waży 19,5kg :-D Farbę kupiłam Majirel :tak:

McPearl,
u nas też ulewanie :crazy:

U nas też nocka w miarę, oczywiście w ch.uj pobudek, ale bez płaczu, spanie na brzuszku + aplikacja z szumem padającego deszczu dają radę :-D

U nas standard, pobudki co 3h więc luksus i o 6 oczywiście prężenie na bączki więc spanie u mnie na klacie :-) Młodemu włosy zbrązowiały już. Ciekawe czy będą mu wypadać jak dziewczynom...Im czarne się wycierały, hmm

Hej, dopiero nadrobilam wczorajszy dzien
Ja u rodzicow
Mlpdy wczoraj plakal caly dziem wiec i mi rycxec sie chcialo
Byla znajoma polozna i mowi ze nie woe co mu moze byc
Moze brzuszek, ale miekki i kupy sa i baki
Juz sama nie wiem

Pozniej padl o 18 i spal do 22.30
Kolejne pobudki o 1.30 i 4 i tu juz godzinny placz
I obudzil sie o 7.30
Teraz juz zaliczyl pierwsza dzienna drzemke 10mim
Czyli standard od kilku dni
Mama z nim teraz siedzi w pokoji a ja w kuchni by nie sluchac zadnyk stekan ;-)
Ubiore sie chyba za chwile i wyrusze na spacer... niech sie dotleni i licze ze pospi chociaz troche

reklama
Do góry