reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

To u mnie na wsi nikt nie wysyła na usg bioderek :-p nie byłam z żadnym z moich synów
Ja już po ginie,wsio ok. dał receptę na minipigułkę ,ale nie wiem czy będę stosować
U nas tak pięknie jak na wiosnę,siedzę na ławce i do domu nie chce mi się iść

reklama
U nas z bioderkami u Antka też było ok, ale wszystkie dzieci mają minimum 3 razy.

Byliśmy na szczepieniu... Olgi tak jak się spodziewałam nie zaszczepili bo nie ma jeszcze skończonych 6 tygodni. A Antka też nie bo okazało się, że nie ma żadnych zaległych szczepień:D coś mi się pomyliło. No ale przyjemniej jestem 240zł do przodu:D

No i dostałam recepty na mleko- już nie będę na nie wydawała ponad 400zł miesięcznie a max 200 :D

A, i Kluska waży dokładnie 4,5 kilo- czyli od wypisu ze szpitala przytyla 1,5 kilo!:)

Nulini jutro jedziemy po auto:) Najgorsze, że będę musiała wracać tyle km. Nie lubię jeździć w dłuższe trasy, lepiej czuję się w mieście :)

Alecta dobrze, że przeżyłaś :) Jutro Twój mąż pracuje?

Jeżyk czyli na weekend masz rodzinkę w komplecie, super : )

Aza to ja chętnie wrócę za Ciebie :-D
Uwielbiam długie trasy :-D
Weekendy Ł ma na szczęście wolne :-D
Ale w niedziele jedzie do łodzi na kurs i wraca dopiero w piątek
Na szczęście moja mama akurat jutro Przyjeżdża na tydzień.

Wręczyłam wrzaskuna Ł, a ja idę farbować włosy :p

Ale ciiiiiiiszzzaaa... Oba potworki śpią! Starsza się feriuje u babci. Mąż się integruje w pracy. A ja sobie siedzę :-D

alecta, dobrze, że Lila ta tyje :tak::tak::tak: super!\
Megami, racja że szybko się trawi. widzę to co cycek w pieluszce :-D:-D:-D. te pieluchy idą jak woda :sorry:

jezyk, Twoja rodzina w komplecie, a mój młody jutro jedzie z dziadkami na wycieczkę i już mi żal, że beze mnie. szczególnie, że jadą oglądać dinozaury i nie będę widziała jego reakcji :-(

u mnie też bioderka są 2 lub 3 razy nawet jak jest ok.

młoda śpi, więc idę pod prysznic i też do łóżka, bo nigdy nie wiadomo jaka nocka będzie ;-)

U mnie juz wszyscy są. Mamy wesoło oj wesoło :p Franek się drze, oni krzyczą no cud miód malina :) z tego szczęścia otworzylismy jedno piccolo.

AZA, no coś Ty!!! Tempomat i jazda, oj, jak mi tempomatu brakuje :-(

alecta, ja miałam jutro farbować, ale farba mi nie doszła :-(

Sprite właśnie Lila teraz robi 1 max 2 kupy dziennie i te pieluchy aż tak nam nie znikają.
No, ale cieszę się, że ładnie przybiera, bo z Nikolą to była masakra jeśli chodzi o przyrost masy.
Zresztą nawet teraz ona 16 kg waży, a Tymko 13 kg :p

U mnie jutro będzie wesoło :-D
W sumie cieszę się, że mama przyjeżdża.
Jeśli tylko nie będzie próbowała mi swoich rzeczy narzucać to będzie to fajny tydzień :-)

No siedzę z farba na włosach, piwko na mnie czeka.
Haj lajf :-D

Nulini, a jaką farbę zamowiłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
My się cycolimy

Cholera co ja zjadłam, co ja zjadłam??? Młoda mi ulewa...świeżo wykąpana i chlus...

Hura!!! Bratowa kupiła mi Trylogie Niezgodnej w Empiku. Będę mieć w poniedzialek

Ostatnia edycja:
Do góry