Nulini to jest automat z Tip-tronic więc można przełączać )) Mąż dużo poczytała o tych skrzyniach i sa bardzo chwalone a przynajmniej 2-masy nie mają. Co do benzyny to mój mąż by wolał ale miało to być auto do jazdy w trasę bo mój Passacik już też sędziwy ))
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
My po usg bioderek, wszystko ok także kontrola za 6 tygodni. Młody po spacerze śpi, także odpoczywam. Jestem wyjątkowo śpiąca dzisiaj.. Mój A dzisiaj w delegacji, wraca dopiero jutro wieczorem więc z młodym czeka nas wspólne leżakowanie
My też już po spacerku. Dziwne na dworze nic go nie boli.
Piotrek pojechał po Kacpra, bo o 16 mają przyjechać. No i mama dzwoniła że jadą z Cypkiem, bo płacze i płacze że chce do domu. No to dziś będziemy w końcu wszyscy razem
Alecta- i jak przetrwalas?
Aza- kciuki za auto.
Jenn- super że USG ok.
Piotrek pojechał po Kacpra, bo o 16 mają przyjechać. No i mama dzwoniła że jadą z Cypkiem, bo płacze i płacze że chce do domu. No to dziś będziemy w końcu wszyscy razem
Alecta- i jak przetrwalas?
Aza- kciuki za auto.
Jenn- super że USG ok.
Jeżyk fajnie, że rodzinka już w komplecie będzie.
A ja jakoś przetrwałam, ale i tak wyczekuje aż Ł z pracy wróci, a to jeszcze godzina jak nie dłużej.
Muszę się w końcu za obiad dla niego wziąć, bo ja z dzieciakami zjedliśmy naleśniki, a on bidny nie może, bo mleko w nich jest.
Tylko na razie Lili na mnie śpi.
Tymko się właśnie ze mną kłóci, że on nie ma 3 lat, bo on chce mieć 5...
Ehh wykończy mnie kiedyś ten człowiek
A ja jakoś przetrwałam, ale i tak wyczekuje aż Ł z pracy wróci, a to jeszcze godzina jak nie dłużej.
Muszę się w końcu za obiad dla niego wziąć, bo ja z dzieciakami zjedliśmy naleśniki, a on bidny nie może, bo mleko w nich jest.
Tylko na razie Lili na mnie śpi.
Tymko się właśnie ze mną kłóci, że on nie ma 3 lat, bo on chce mieć 5...
Ehh wykończy mnie kiedyś ten człowiek
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
AZA, to kiedy kupujecie? Dobrze, że ma przyciemniane szyby - można karmić i nikt cyców nie ogląda
alecta, no Młody żre co godzinę, a w 3 tygodnie kilo przytył
jeżyk, u nas to samo! Nawet na spacerze Młody się przebudził, więc ja już pędem w stronę domu, bo wrzask będzie, a ten się pogapił i dalej w kimę... A w domu się gniecie, stęka i drze...
Super, że na weekend będzie komplet
jenn, super, że USG w porządku!
Ej, to bioderka się kontroluje 2 razy???
Z Młodą byłam raz...
alecta, no Młody żre co godzinę, a w 3 tygodnie kilo przytył
jeżyk, u nas to samo! Nawet na spacerze Młody się przebudził, więc ja już pędem w stronę domu, bo wrzask będzie, a ten się pogapił i dalej w kimę... A w domu się gniecie, stęka i drze...
Super, że na weekend będzie komplet
jenn, super, że USG w porządku!
Ej, to bioderka się kontroluje 2 razy???
Z Młodą byłam raz...
reklama
McPearl
Fanka BB :)
A nasz lekarz mimo, że jest ok kazał przyjść za 8 tyg