reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini to jest automat z Tip-tronic więc można przełączać :))) Mąż dużo poczytała o tych skrzyniach i sa bardzo chwalone a przynajmniej 2-masy nie mają. Co do benzyny to mój mąż by wolał ale miało to być auto do jazdy w trasę bo mój Passacik już też sędziwy :)))

reklama
My po usg bioderek, wszystko ok także kontrola za 6 tygodni. Młody po spacerze śpi, także odpoczywam. Jestem wyjątkowo śpiąca dzisiaj.. Mój A dzisiaj w delegacji, wraca dopiero jutro wieczorem więc z młodym czeka nas wspólne leżakowanie :)

Nulini najlepsze jest to, że ja mam wrażenie, że ten mój pokarm lipny jest skoro młoda wiecznie głodna, a tu ona tyje na nim jak szalona :p

Nulini super, że z bioderkami dobrze :-)

My też już po spacerku. Dziwne na dworze nic go nie boli.
Piotrek pojechał po Kacpra, bo o 16 mają przyjechać. No i mama dzwoniła że jadą z Cypkiem, bo płacze i płacze że chce do domu. No to dziś będziemy w końcu wszyscy razem :D

Alecta- i jak przetrwalas?

Aza- kciuki za auto.

Jenn- super że USG ok.

Jeżyk fajnie, że rodzinka już w komplecie będzie.
A ja jakoś przetrwałam, ale i tak wyczekuje aż Ł z pracy wróci, a to jeszcze godzina jak nie dłużej.
Muszę się w końcu za obiad dla niego wziąć, bo ja z dzieciakami zjedliśmy naleśniki, a on bidny nie może, bo mleko w nich jest.
Tylko na razie Lili na mnie śpi.
Tymko się właśnie ze mną kłóci, że on nie ma 3 lat, bo on chce mieć 5...
Ehh wykończy mnie kiedyś ten człowiek :p

AZA, to kiedy kupujecie? :-D Dobrze, że ma przyciemniane szyby - można karmić i nikt cyców nie ogląda :-D

alecta, no Młody żre co godzinę, a w 3 tygodnie kilo przytył :confused2:

jeżyk, u nas to samo! Nawet na spacerze Młody się przebudził, więc ja już pędem w stronę domu, bo wrzask będzie, a ten się pogapił i dalej w kimę... A w domu się gniecie, stęka i drze...
Super, że na weekend będzie komplet :-D

jenn,
super, że USG w porządku!

Ej, to bioderka się kontroluje 2 razy??? :szok:
Z Młodą byłam raz...

Mi teść mówił ze tylko raz bioderka, kontroluje się tylko jak coś nie teges a jak jest ok to nic nie trzeba powtarzać

reklama
Do góry