reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Aza, to masz fajną cenę, ja mam wykupiony abonament u męża w pracy ściągają mu za mnie 75zł, za mała byłby tyle samo, tylko za niego całość opłaca pracodawca. Zastanawiam się czy nie zrezygnować i wykupić małej, bo przydało się w ciąży jak chodziłam do gina, teraz idę kontrolnie w przyszły tygodniu i na tym koniec będzie wędrówek po lekarzach.

reklama
Miłego piąteczku :sorry:
U mnie już druga noc lepsza,ba ta to nawet super,aż boję się cieszyć ,nie wiem czy to po szczepieni czy po virbucolu ale G spał od 21 do 1 :szok: później 4 i 6.30 jak dla mnie to może już tak zostać,obudził się zadowolony i wyspany,a chłopcy zamiast szykować się do szkoły zachwycali się radosnym bratem
Alecta dużo cierpliwości
Goferek większość facetòw tak myśli,jak to kobiety w domu się nudzą z dzieckiem :sorry: mój na szczęście już nie
Aza &&&& za udany zakup
Nulini to żeś pospała

AZA, no nie mów, że ST kupujecie!!!
No to zżera mnie z zazdrości, bo ja mam tylko 150KM i maaało mi trochę :-D
Te +200KM byłoby idealne :-D
A kombi czy liftback?
My na awaryjność nie narzekamy, tylko łączniki stabilizatorów się wyrabiają strasznie szybko, co roku trzeba wymieniać przez te parszywe dziurawe drogi :wściekła/y:
Wygoda jak dla mnie duża, mieścimy się w czwórkę, chociaż Młoda zrobiła wypad z fotelikiem na przednie siedzenie, a z tyłu ja z Młodym urzęduję ;-)

bada, no ja też się boję zawsze zapeszyć, jak mam trochę lepszą nockę :-D

Ale cuuuudnie na dworze, szkoda, że wieje, bo przez to zimno, a w słonku to byłby upał :-D

To mój M ma w luxmedzie abonament,za mnie i 2 dzieci płaci 118 zł,za siebie nic.wygodne sa wizyty u specjalistów za free ale pakiet szczepień to po prostu porażka z tą ceną...ja właśnie koncze sprzątać chate,potem robie obiad i na spacer.my też chcemy kupić auto a dok£adnie wziąć w leasing,maciemoże z tym doświadczenie?chcemy kupić duże auto C4 picasso grand lub forda smax,na razie szukamy...

Suseł, niestety doświadczenia nie mam :-( My chcieliśmy Espace'a, ale w sumie na nasze potrzeby to za duże auto, jak na wakacje jeździmy tylko raz w roku, a tak to jazda po mieście...

Zażeram się moim ulubionym daniem - ryż z pieczonymi jabłkami.
Normalnie mogłabym codziennie pochłaniać!
Zachcianki iście ciążowe :-D

Nulini nie, nie :))) To jest wersja sportowa z wyglądu chyba tylko, o takie cudo: Ford Mondeo Mk4 (2007-2014) 34900 PLN. ORZESZE okolica Żory Mikołów Rybnik - otoMoto.pl Niestety z powodu ceny mój mąż bedzie musiał pożegnać się ze swoją czarną strzałą. Z resztą sam stwierdził, że przy 2 dzieci nie ma kiedy jeździć na motorze. Co do koni to coś mój małżon nadbąkiwał o chip tuningu ale wątpie aby kasa była.

Suseł mój też myslał teraz o s-max-ie, fajny jest :)))

Muszę się szykować do przedszkola a tak mi się nie chce... Kawa wypita ale jakoś średnio działa.

Lila przegina pałe.
Była położna z wagą i młoda waży już 4100!
W ciągu 2 tyg przybrała 700g!
Niedługo do łóżeczka na szerokość nie wejdzie :p

reklama
AZA, pięęękny :-D My w ogóle diesla nie braliśmy pod uwagę, po przebojach z Astrą powiedziałam, że albo benzyna, albo nic, dłuuugo musieliśmy szukać, bo Mondki w benzynie to towar deficytowy :-D A nie przeszkadza Wam automat?

alecta, to Ty masz śmietanę zamiast mleka? :-D

Do góry