reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moja Asia 3 kończy w pierwszy dzień wiosny :-D rety to też całkiem niedługo, muszę prezent ogarnąć...

Nasza nocka bardzo fajna już. Jedzonko o 21, 24, 3, 6 i po niej już u mnie na brzuchu bo standowo nad ranem prężenie przy bąkach.

reklama
hej!

my też imienin nie obchodzimy. nawet nie wiem kiedy kto ma.

ja w tym roku trochę na odpier.dol zrobiłam urodziny młodego, bo akurat w ten dzień jechałam do szpitala. ale goście i prezenty były, więc wszystko ok :-D. nadrobimy w przyszłym roku - podwójną imprezką :rofl2:. ale mi się trafiło z tymi dzieciakami ;-). i pomyśleć, że naprawdę malutko brakowało, żeby młoda też była z 8.02. :szok:. dosłownie kilka godzin wcześniej... chyba bym padła :-D:-D:rofl2:

miłego dnia Dziewczyny!

Aza, nie brałam jeszcze dla małej abonamentu, chodzę do neurologa do lux medu ale prywatnie, na fundusz idę do ortopedy i na koniec kwietnia do neurologa. Dostałaś na maila propozycję z lux medu na szczepienia? Za te co są na fundusz liczą sobie 1099zł, w tym wizyta u pediatry, no nic tylko brać taka promocja :-) te full wypas skojarzone +rota itp itd coś ok 5000zł :-)

Mój chłop stara się pomagać, ale pod warunkiem że Natalka śpi lub je, zdziwiony jest że ona nie śpi tzn że pewnie znów głodna :-D Ogólnie mi zazdrości siedzenia w domu,przecież skoro mała śpi tylko i je to mam luzik a nawet sobie jeszcze z wózkiem i psem na spacerki chodzę, no żyć nie umierać, z chęcią bym go w tym raju samego z córą na weekend zostawiła, niech się nacieszy, wypocznie i jeszcze psa wymęczy :-D pewnie bym chaty po powrocie nie poznała :-)

Miłego dnia laseczki:-)

10378937_811377705576990_564472574486353672_n.jpg

Załączniki

• 10378937_811377705576990_564472574486353672_n.jpg
    10378937_811377705576990_564472574486353672_n.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 57
Tak sobie myślę, że chyba.lepiej było spiąć poślady z rana i dzieciaki do przedszkola zawieźć, bo Nikola mi ją nerwy działa.
Najpierw wojna żeby zjadła śniadanie, teraz tłumaczę jej żeby była cicho i nie budziła Lilki to też jak do ściany.
Czuję, że dzisiaj w końcu skończy się na tym, że w dupe dostanie :-/
Przez to nic zrobić nie mogę, bo młoda się co chwile wybudza i tylko przy cycku przysypia :-/
A jak śpi to takie niewiniątko z niej :-)

Załączniki

• 1424421761102.jpg
    1424421761102.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 61
Ja to już się zastanawiam, czy małej częściej nie budzić na jedzenie. Śpi w nocy przeciętnie od 23-24 do 5-6 i pozniej do 9-10. Nikt mi jej nie ważył od miesiąca ale mam wrażenie że ciut za mało przybrała...

Nulini, tort zapowiada się fajny, mniam, mniam

Witam porannie. Ja dziś od 6.40 na nogach bo musiałam starszaka odwieźć do przedszkola. Młody wczoraj usnął przed 23, potem pobudka o 3 i po 7 go budziłam aby zdążyć do przedszkola. Teraz cały czas śpi w foteliku, odkąd wróciłam nie ruszam Go póki nie stęka :))))

Nulini
jaka fachura motoryzacyjna :)))) Kochana, my chcemy generację 4 i nawet jakiś usportowiony model znaleźliśmy. Mondeo jest kompromisem miedzy wygodą, awaryjnością i oszczędnością. Z jednym już byliśmy w Aso i się nie zdecydowaliśmy. Mam nadzieję, że z tym nie będzie trzeba jechać do Aso. Co do spania na brzuszku to mój tez jak stęka i nie chce usnąć to na brzuchu odlatuje. Dobrze, że pospałaś :)))

Alecta super, że jesteście z autka zadowoleni. Dużo sił co by się obyło bez wariatkowa :)))) Ja tak się dziś bałam, że zaśpię do przedszkola, że 3 budziki nastawiłam :)))

reklama
Goferek ja mam abonament rodzinny w Medicoverze ale to z zakładu i za szczepionkę skojarzeniowa płacę normalnie 200 zł. Wszystkich lekarzy i badania mam za darmo a abonament na całą naszą rodzinę kosztuje 120 zł. Będę opłacać póki mam pensję ale później raczej zrezygnuję co by kaskę oszczędzać.

Alecta jeszcze raz sił...

Do góry