reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
nieobecna, powodzenia! trzymam kciuki za pomyślną operację.

femme, to zrób jeszcze tak, żeby nasze córki w tym wszystkim były do siebie podobne i żeby moja też była takim aniołkiem, jak Alicja ;-):tak:
a z netem przyszli 16:05 :confused2::wściekła/y:, ale szybko sie uwinęli, więc spoko ;-)

ja dostałam dziś mejla, że mam pit do odbioru, więc jutro mogę podejść. ale jeszcze 3 brakuje, więc i tak się nie rozliczymy póki co.

ile mleka dziś ulała. masakra :-:)-(

sprite, nam też brakuje 3 PITów :wściekła/y:

Młody bardzo mało dzisiaj spał...
Właściwie do południa dwie drzemki po godzince, a później bardziej takie chwilowe ucinanie komara i reszta to aktywność.
Nie przeszkadza mi to, byleby się nie darł :-p

Ja tez doskonale Was rozumiem...niestety
Bo wolalabym jak femme lub doggi nie miec na co narzekac...

Do tego ł w ogole mnie nie wspiera
I znow zaczynam lapac babybluesa

Ja dziś polatałam po galerii i oczywiście wydałam 300 zł ale na szczęście 120 zapłaciłam z punktów Payback :))) Jutro mamy w przedszkolu dzień babci i dziadka więc jak się wystroję to mąż mi cyknie fotę co by się Wam okazać :))))

Alecta chcemy kupić Forda Mondeo, mam nadzieję, że w sobotę już z nim wrócimy :) Wy jak, jesteście z autka zadowoleni?

Bada ja się cieszę, że już przynajmniej wiemy jakie chcemy kupić bo czytała wszystkie możliwe fora. Wy też już autko wybrane? Super, że już jesteście po szczepieniu.

Jeżyk super, że usg bioderek wyszło w porządku.

Goferek w szpitalu nie robili usg przezciemiączkowego? U nas robili wszystkim co wyrazili zgodę.

Femme u mnie położna była tylko raz i się z nią umówiłam, że jak będę jeszcze ją potrzebować to mam zadzwonić. Na szczęście takowej potrzeby nie mam :)))

Agulqa masakra z manadżerem Twojego Ł. Najgorsze, że jak będą chcieli zwolnić to tak będą kombinować aby nie było z czym iść do sądu.

My czekamy na pita z pracy M,tam zawsze na ostatni moment robią..spacerowałyśmy dzisiaj ponad 2 h,poszłyśmy jeszcze po Nine do przedszkola i na placyk,wróciłyśmy po 17.Nina już śpi,Jagoda jeszcze walczy.podkarmiłam ją sporo wiec pare hodzin wytrzyma mam nadzieje.

Agulqa- nie daj się. Byle do wiosny.

No w końcu jutro wraca Kacperek a w sobotę Cypek i znowu będzie normalny dom.
Dzisiaj zamowilam Cypkowi torta na sobotę. Oczywiście z Ronaldo :D

Wampirek energetyczny zasnął, zatem idę za jego przykładem.

Ostatnia edycja:
Aza wiem, wiem... ale ł i tak planuje wziac ojcowski, pozniej 2dni okolicxnosciowego, urlop za luty i marzec i polozyc wypowiedzenie wiec srednio go to ruszylo. No ale sam fakt. On nie chce tam pracowac. Nic dziwnego ;-) no i z firma bedzie dzialac

Jezyk dzis ja szykowalam kapiel a ł go kapal, ja umylam tylko glowke i plecki
Pozniej zawinelam malego w recznik, naszykowalam ubranka, zawolalam tatusia i sobie poszlam
A ten ze zawxze ja to robie to czemu dzis nie moge
Wiec mu odpowoedzialam ze wlasmoe dlatego ze ZAWSZE JA

reklama
Aza, w szpitalu nie miałam usg, robiłam po wyjściu na zlecenie neurologa a teraz chcemy dostać skierowanie na powtórne bo mała w trakcie porodu miała wylew i chcemy to skontrolować.

Do góry