reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Lay moj ł yez chory i to ostro.caly nos zawalony, gardlo itp
Dzis spi w salonie i do malego sie nie zbliza
Nie wiem co on robi ze co chwile chory, mnie nic nie lapie a jego ciagle

A tak w ogole to rozumiem Cie doskomale bo moj niedawno tez mial taki okres
Dzis pierwszy dzien z nowa karuzela i jest zachwycony :-) zasypia przy niej :-)

Ojjj chyba synek sie budzi

reklama
Witam nowe dziewczyny:)
LaY Boshe jak ja Cię rozumiem! Taż tak miałam przez 8 tygodni! Współczuję naprawdę, jak trzeba to poplacz, a najlepiej idź do łazienki na parę minut, odkręcił karany, wyplacz się i wróć do dziecka. Naprawdę najgorszy okres to 6 tydzień życia przy kółkach a potem juz coraz lepiej a w 8 tyg mija.
Nulini u mnie coś na pierdy i wzdecia nie bardzo póki co działa biogaia....ale dopiero dwa razy dałam a.cena...38 zł...
Alecta no chciałabym 3 baby za 5 lat, ale tak serio to chodzi o finanse ech
Ja tez planuje za rok od lutego podyplmowa pedagogike a w czerwcu tez konczylam szkole medyczna a oprócz tego jestem tez juz lic i mgr , ja kocham się uczyć serio, musze mieć zajęcie, jak nie nauka, to dzieci, dom, ja z tych co na dupie nie usiedza.
Dziś mam chrzest bojowy, mąż w Warszewie, wróci jutro, więc musiałam obie umyć, nakarmić i położyć spać, oczywiście obie chcą wszystko w tym samym czasie, zaraz się sama kładę spać, tylko starsza spać nie może tak ja kaszel dusi i co chwile chodze do niej, a to syrop a to siku a to wody...jutro zamaist do przedszkola do chyba do lekarza.....
Dobranoc kochane , oby noc przyniosła sen.....

Może coś w powietrzu wisi? Mój dziś też absorbujący, głowa mi pęka!
Teraz śpi na mnie rozwalony jak żaba - głowa między cyckami, nogi wyciągnięte, ręce luźno opadają :-D boję się ruszyć i odłożyć go, bo już kilka prób było i koniec spania.

Bada, sto lat!
Wreszcie chwila dla siebie. Kiepski ten dzień coś był. Młody ma ferie, a że dzisiaj taki wiatr był to siedzieliśmy w domu. Odwalało mu równo. Nie wiedziałam co pierwsze robić. Byłam u tego dentysty. Miałam niezłe szczęście bo ktoś odwołał wizytę i udało mi się dostać na NFZ.

U mnie na laktację najlepiej działa szklaneczka piwa. A ja tak jak podejrzewałam dostałam już okres :( myślałam, że trochę dłużej mi się uda, a tu niestety...

Hey, co próbuję Wam coś napisać to ktoś mnie odrywa. U nas chorobowo, jak nie ja mam gorączkę to Konrad. Na szczęście Bartka omijają choróbska i mam nadzieję, że tak zostanie. Mój małżon cały czas szuka auta i już myślałam, że kupi ale niestety trzeba dalej szukać... Mam nadzieję, że mu jeszcze przedłużą auto zastępcze abym ja nie została bez auta.

Bada wszystkiego najlepszego!!!!

Izuchna witam nowa mamusię :))))

Alecta jak tam autko? Zadowoleni?

Bada, 100 lat!

Lay, doskonale Cie rozumiem, tez mamy takie dni. Jak juz jest naprawde tak straszne, to jak malzon wraca, to wreczam mu dziecko, a sama wsiadam w auto I nawet jade jakis zakupyczrobic zeby sie zresetowac. Przynajmniej spokoj, samotnosc I brak placzu :)

Moj chlop sobie chyba jaja robi, bo zaczyna cos pobakiwac o dziecku nr 2. Chyba na swietego dygdy sie doczeka, albo chyba ze nie ze MNA. Ja juz po 1 nam dosyc :)

LayDeek zdrówka...

Mój chłop poszedł spać do drugiego pokoju bo mały cały czas stęka, mruczy i charczy, nawet przez sen. Wasze dzieci też tak robią? Do tego zaczął od kilku dni bardzo mocno ulewać po moim mleku. Po mm nie ulewa a ja nie mam pojęcia co w mojej diecie może mu nie służyć. Może macie jakieś pomysły z własnego doświadczenia?

reklama
Aza mój też chrumka nadal, ale już śpi sam w pokoju więc przynajmniej to nie przeszkadza. Może wprowadziłaś coś nowego?
Mój też wcześniej nie ulewał, teraz mu się zdarza po moim mleku, a w sumie nic w diecie nie zmieniałam..

Do góry