reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No właśnie z tym ulewaniem to ciekawa sprawa bo ja już o samym chlebie i wodzie a i tak mała ulewa. Tylko mam pytanie czy zdarza się waszym maluchom ulewac przez nosek??
A z tym stekaniem przez sen to u nas pojawia się jak są kołki delikatne bo jak już porządne to nie ma spania ;-)

reklama
No u nas dość często się zdarza no może nie.często ale czasami i myślę co z tym robić czy tam coś w nosku potem nie zalega czy to nie szkodzi. Bosssz kiedy te ulewaniem się skończy bo to meczarnia dla niej i dla nas bo Walczy biedna i stara się to polykac :-(

Lay, popłacz sobie, mnie to pomaga, jak nie wyrabiam, to wieczorem w kąpieli wyję jak bóbr :-(

Mysza, bo ta Biogaia to raczej probiotyk, no i w badaniach wyszło, że działa dopiero po 7 dniach :-(

McPearl,
a po czym poznajesz, że to okres? Bo ja nadal w połogu, a co 2 dni krwawię na żywo czerwono, tak właśnie jak na okres, ale u mnie chyba za wcześnie, bo cały czas cyc...

Indi, ooo, ja też jadę do Biedronki dla rozrywki, szkoda, że przy takim odstresowaniu się lada moment zbankrutuję :-D

AZA, Ignacy chrapie, stęka, wije się przez sen, KOSZMAR! :wściekła/y:

alecta, ja też się potwornie pocę w nocy :dry:

Jestem wykończona...
Znowu chu.jowa nocka, pobudki co godzinę i od 3 do 4 nie spał w ogóle...
Wykończę się, dlaczego Tosia mogła mieć w tym wieku 2 pobudki, a ten diabeł musi żreć co godzinę???
NO LUDZIE!!!

Mam serdecznie dość...

Dzięki dziewczyny. Jest trochę lepiej. Wzięłam w nocy paracetamol i końska dawkę witaminy c. Trochę głowa boli, ale to nic w porównaniu do tego co było w nocy.
Moja niunia tez ulewa. Dzis po karmieniu odbiło jej sie dwa razy a przy trzecim ulala. Chyba taki etap u naszych dzieci. Ja nabiału w ogole nie jem. Uzywam tylko odrobiny mleka do kawy. Chyba zacznę pic kawę ze swoim odciagnietym mlekiem :p

Takie ciągłe ulewanie to może być też refluks.
Mojej koleżanki córka tak miała i później dodawała jej zageszczacz do mm i jak ręką odjal

Nullini, a spóbuj geo częściej przystawiać wieczorem. Jagoda to przed spaniem tak od 18 mniej więcej nawet co godzinke sobie trochę pociągnie ale za to jak w końcu zaśnie to potrafi wytrzymać bez jedzenia prawie 6 godzin...wiem, że nie można się najeść na zapas ale mam wrażenie że to jej pomaga...
A Jagodzie musiało znowu coś zaszkodzić bo nad ranem coś płakała przy bączkach i strasznie się kręciła... teraz od godziny ponad śpi już na brzuszku, mam nadzieję że jej to pomaga.

hej!

młoda też ulewa, ale nie dziwię się skoro tyle je :confused:. zresztą młody też z tych ulewających. wyciągnęłam dziś wagę i poobserwuję przez jakiś czas, czy ulewanie mam wpływ na przyrost masy. do tego podczas jedzenie zdarza jej się krztusić. jak ja tego nie lubię :-(. a juz karmię pod kątem, odciągam trochę przed jak cyc twardy, robimy przerwy.

ja też się popłakałam w nocy, ale z bólu. ja pier.dole, ale mnie prawy cycek boli przy karmieniu.

dziś ładna pogoda, to idziemy na spacer!

aaaa, ile szt. aktu urodzenia dostałyście?
też tylko 1? :confused::confused::eek:

miłego dnia~!

reklama
Tata musi brać nadgodziny żeby na paliwo zarobić, bo chyba zaczniemy całe dnie po mieście jeździć :p

Załączniki

• 1424161477180.jpg
    1424161477180.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 67
Do góry