reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

hej!

zgadzam się z Żelką, co do rotawirusów, że to loteria, więc szczepienie nie gwarantuje, że maluch przejdzie chorobę łagodnie.

u nas tylko kp. i póki co nawet nie my ślę o mm. cycki mi odpadają z bólu, bo jeszcze się przyzwyczajają, ale przecież robię to dla małej, wiec dam radę. z młodym i tak było gorzej, więc nie mam na co narzekać.
poza tym tak jak kasiek-cenię sobie wygodę kp. zawsze ciepły posiłek pod ręką lub latem napój. nie muszę pamiętać o wodach, butelkach itp.

faktycznie, u mnie pogoda też kiepska :confused2:

dziś przychodzi do nas położna. ciekawe co powie na pępuszek.

miłego dnia Dziewczyny!

femme, w domu nam dobrze :tak::tak:;-)

reklama
to do mnie dziś pogoda przyszła, bo wczoraj zimno, cimno i mroźno było, a teraz od rana słoneczko, więc się na spacer udamy.

Megami właśnie ostatnio czytałam, że wit d może powodować sensacje brzuszkowe u maluszków :szok:

Dzień dobry ;-)

Wczoraj dałam małej na noc mm bo chciałam zobaczyć czy dłużej pospi... Yhy :-D i tak po 3h wstała jeść :p to póki co wolę jechać na kp przynajmniej nie trzeba wstawać i przygotowywać :p no i taniej wyjdzie :-D

Ja na nic dodatkowo nie szczepie jestem zdecydowanie anty ;-)

Laydeek biedna twoja malutka :-( oby ten termofor się sprawdził

Co do ciuszków moja myślę że ma kolo 3kg :p no i 56 w końcu zaczynają być dobre :-D

No cóż, jak jedno dziecko może nie tolerować gotowanej marchewki, to nic mnie nie zdziwi. Chemia to chemia, a każdy brzuszek inny :-)

Hej

U mnie na szczęście kp idzie gładko, ja to lubię no i wygodna jestem :) nie cierpie ogarniania tuch butelek.

Poza tym u nas tez kolki zawitaly. Codziennie ok 19 sie zaczyna jazda takze z kapiela mamy problem bo o 18 czasami nie zdazymy. A jak kapiecie to przed czy po karmieniu?

Jenn ja na rota nie szczepie wlasnie ze wzgledu na to ze baaardzo duzo szczepów jest

Pogoda u mnie tez do kitu dzisiaj chociaz ja lunoe jak wieje bo w Krakowie wtedy powietrze lepsze

My już po spacerku,zaprowadzałysmy Nine di przedszkola,bez problemu dałam rade wybrać obie na czas.tera cycolimy i pewnie za chwile bedzie spanie.

Gosiane ja kapie przed jedzeniem, po się nie powinno.
Ja też szczepie tylko na to co w kalendarzu.
Co do kp to ja to lubię,
mam zdanie podobne do Gosiane. Wygoda, oszczędność i zdrowie :-)

My już po spacerku,zaprowadzałysmy Nine di przedszkola,bez problemu dałam rade wybrać obie na czas.tera cycolimy i pewnie za chwile bedzie spanie.

Noc w porzadku,zasneła poźno bo o 22 ale spała do 4 prawie,a potem do 7 i to ja ją obudziłam by do przedezkola zdążyć.walcze też ze smoczkiem,czasami zassie na chwile ale tak ogólnie to niebardzo.

reklama
Do góry