reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

nieobecna faktycznie masz wyjatkowe dziecko ;-)

jenn ja wlasnie jeszcze nie bylam u pediatry odkad dokarmiam i w sumie daje tez d+k tylko nie chce przewitaminowac.. a ile razy w ciagu doby dajesz mm i w jakich ilosciach?? ciekawe co moja mi powie, ale do tej pory tez bede dawac jak do tej pory...

reklama
aob w sumie w tej chwili karmię prawie cały czas mm, bo nawet jak mieszam z moim to większość w ciągu dnia to i tak mm. Na początku dawałam tylko D bo położna mówiła, że jeśli wypija mały 120ml dziennie mm to już nie trzeba podawać K, ale pediatra mówił, żeby podawać.. więc podaję. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi. Jutro jeszcze przychodzi położna, to się jej podpytam.

aob mi położna i pediatra mówiła, że jak będe karmić mieszanie, to wot k co drugi dzień, a d normalnie codziennie. Jak widać co lekarze to rozna opinia

U nas dziś ciężka noc. Franusia bolał brzuszek :( biedaczek mój.

I dziś mamy raczej po spacerze. Znowu wieje aż głowę urywa!! Co to za pogoda!!?? A tak nam fajnie na dworze wczoraj było.

Nam pediatra mówiła ze jak dojdzie mm to wit. K odstawić.

Jeżyk, faktycznie zapowiadali silne wiatry. Może mi na balkonie wiać nie będzie bo mamy taki obudowany to ją tam wystawię.

Fuj, na 10 idę do dentysty...ciekawe ile zostawię dzisiaj

W czwartek idziemy na szczepienia i zastanawiam się czy na rotawirusy szczepić.. Czy szczepiłyście?
Miało być piękne słońce jak przez ostatnich kilka dni, a za oknem póki co szaro..

Ja Tymcia szczepiłam na rota, a później i tak złapał taką żygawke że wylądowaliśmy w szpitalu, bo zaczął się odwadniać! Więc teraz nie szczepie, bo to masz kilka szczepów w tej szczepionce tylko. A z rota to loteria, jak dobrze nawodnisz i zagospodarujesz probiotykami i elektrolitami to się szpitala uniknie, ale czasem się nie da i tak czy siak ... trzeba pojsc na 3 dni :sorry:

reklama
Oj szkoda pogody, tak ładnie ostatnio było...

Ja na żadne dodatkowe pierd*oły nie szczepię. A witaminy.. U nas kp ale podaję tylko D i to też gdy mi się przypomni. Zauważyłam, że jak podaję kilka dni pod rząd, to małego brzuszek męczy :(

Do góry