reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

zgadzam się z Żelką, co do rotawirusów, że to loteria, więc szczepienie nie gwarantuje, że maluch przejdzie chorobę łagodnie.

u nas tylko kp. i póki co nawet nie my ślę o mm. cycki mi odpadają z bólu, bo jeszcze się przyzwyczajają, ale przecież robię to dla małej, wiec dam radę. z młodym i tak było gorzej, więc nie mam na co narzekać.
poza tym tak jak kasiek-cenię sobie wygodę kp. zawsze ciepły posiłek pod ręką lub latem napój. nie muszę pamiętać o wodach, butelkach itp.

faktycznie, u mnie pogoda też kiepska :confused2:

dziś przychodzi do nas położna. ciekawe co powie na pępuszek.

miłego dnia Dziewczyny!

femme, w domu nam dobrze :tak::tak:;-)

reklama
to do mnie dziś pogoda przyszła, bo wczoraj zimno, cimno i mroźno było, a teraz od rana słoneczko, więc się na spacer udamy.

Megami właśnie ostatnio czytałam, że wit d może powodować sensacje brzuszkowe u maluszków :szok:

Dzień dobry ;-)

Wczoraj dałam małej na noc mm bo chciałam zobaczyć czy dłużej pospi... Yhy :-D i tak po 3h wstała jeść :p to póki co wolę jechać na kp przynajmniej nie trzeba wstawać i przygotowywać :p no i taniej wyjdzie :-D

Ja na nic dodatkowo nie szczepie jestem zdecydowanie anty ;-)

Laydeek biedna twoja malutka :-( oby ten termofor się sprawdził

Co do ciuszków moja myślę że ma kolo 3kg :p no i 56 w końcu zaczynają być dobre :-D

No cóż, jak jedno dziecko może nie tolerować gotowanej marchewki, to nic mnie nie zdziwi. Chemia to chemia, a każdy brzuszek inny :-)

Hej

U mnie na szczęście kp idzie gładko, ja to lubię no i wygodna jestem :) nie cierpie ogarniania tuch butelek.

Poza tym u nas tez kolki zawitaly. Codziennie ok 19 sie zaczyna jazda takze z kapiela mamy problem bo o 18 czasami nie zdazymy. A jak kapiecie to przed czy po karmieniu?

Jenn ja na rota nie szczepie wlasnie ze wzgledu na to ze baaardzo duzo szczepów jest

Pogoda u mnie tez do kitu dzisiaj chociaz ja lunoe jak wieje bo w Krakowie wtedy powietrze lepsze

My już po spacerku,zaprowadzałysmy Nine di przedszkola,bez problemu dałam rade wybrać obie na czas.tera cycolimy i pewnie za chwile bedzie spanie.

Gosiane ja kapie przed jedzeniem, po się nie powinno.
Ja też szczepie tylko na to co w kalendarzu.
Co do kp to ja to lubię,
mam zdanie podobne do Gosiane. Wygoda, oszczędność i zdrowie :-)

My już po spacerku,zaprowadzałysmy Nine di przedszkola,bez problemu dałam rade wybrać obie na czas.tera cycolimy i pewnie za chwile bedzie spanie.

Noc w porzadku,zasneła poźno bo o 22 ale spała do 4 prawie,a potem do 7 i to ja ją obudziłam by do przedezkola zdążyć.walcze też ze smoczkiem,czasami zassie na chwile ale tak ogólnie to niebardzo.

reklama
Do góry