reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta oby was sensacje żołądkowe ominęły!

LayDeek to ładnie pospalas :) my gdyby nie starszak też bysmy mogli pospać do 8. Co do kawy to ja pije jedną taką słabą. Malemu nic sie nie dzieje

reklama
Ja piję kawę bo w ciąży też piłam :-) Mały popił z piersi jakieś 30 min, teraz butla i mam nadzieję, że da zjeść śniadanie. Chyba jednak będę próbować jeszcze dawać mu swoje mleko..

Młody nadal nie śpi, wykończę się, samo podnoszenie go na ramię by odbiło mu się to jak dźwiganie ciężarów... :confused:

Megami, skąd ja to znam hahahaha :-D:-D pamiętam doskonale.
a teraz wcale nie jest lepiej. młody ma 3 lata. waży ponad 20kg i niedawno Wam pisałam, że wyrósł z hulajnogi,a wczoraj okazało się, że fotelik na rower też już dla niego się nie nadaje, bo jest do 20 kg właśnie. poza tym bardzo zależało mi na zakupie dostawki do wózka, żeby mógł sobie na niej stanąć, jak będziemy chodzić na spacery, a co sie okazuje? że nie kupię, bo te dostawki są do max 20kg!!! nosz kurde... :confused:

jezyk, nie spie w nocy, ale jakoś nie umiem czasu znaleźć żeby laptop odpalić. tablet pożyczyliśmy młodej-próbujemy puszczać jej szum, żeby tego cyca tak na siłę nie ciągnęła.

fajnie, że już na spacerki chodzicie. niby pogoda super, ale jednak poczekam te 10 dni. jeżeli się utrzyma to nawet werandować nie będę, ale chyba jeszcze za wcześnie na wyjście.

miłego dnia Laski!

Ostatnia edycja:
Ja tez pije jedna mała, słaba.
Zaczerwienienie z tyłka juz zeszło, zostały tylko te wyżerki, nadżerki czy jak to sie zwie. Ale wiadomo, ze to dłużej bedzie się goić. Najważniejsze, ze widać poprawę.

Sprzedam marude!
Wiek prawie 6 lat.
No normalnie dzisiaj mnie szlag na nią trafił i lepiej niech siedzi w swoim pokoju cały dzień :-/

Raczej włącznik samodzielności :-/
Kuźwa nie kumam tego.
Tymko ma 3 lata, pięknie bawi się sam, mało kiedy potrzebuje czyjejś pomocy, potrafi sam sobie czas zorganizować, a Nikola to niedługo będzie nas wołać żeby za nią oddychać.
Lila spała więc położyłam się obok niej i mi się przysnęło, bo już przemęczenie daje o sobie znać to oczywiście przylazła i zaczęła mnie budzić żeby lalce sukienkę założyć.
No kuźwa szlag mnie normalnie trafił.
Mi na prawdę bardzo rzadko udaje się zasnąć w dzień i jeżeli już się zdarzy to znaczy, że musiałam być na prawdę zmęczona, ale jak mnie ktoś obudzi to już za cholerę nie zasnę :-/
Więc se chyba jeb.ne zapałki w oczy i byle do końca dnia.
Chociaż to i tak nic nie da, bo Lilka przed zaśnięciem zawsze ryczy, a w nocy i tak co chwila mnie jej stękanie budzi.

Przedszkole powinno być czynne też w weekend :-/

reklama
U nas pobudki co 3 godziny ew nocy ale całe wczoraj przespała wiec i tak nieźle.mam doła-chłopiec y którego Nina była na urodzinach tydzień temu ma szkarlatyne.do tego bawili sie na dworze jeszcze 2 dni temu...modle sie by Nina tego nie złapa£a od niego bo to masakra bedzie...

Do góry