reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ze szpitala wypuszczają jak spanie do ok.12. Ponizej zoltaczka nie wymagająca fototerapii i leczenia. Ale norma jest do 1,5. A wiec jeszcze troche zeby calkowicie zeszla. On juz ladnie rozowy. Widac ją tylko w oczach.

Ja poszłam spać przed 21 i powiem wam ze udało mi sie przespać 8h. Co prawda z przerwami, ale sie udało. Mała jak poszła spać o 20 to wstała 1.30. Potem o 5 i teraz o 7.30 bo znów sie spina i próbuje kupkę zrobic.

Jeżyk Lila w sumie na jedzenie budziła się 2-3 razy, ale ona często tak jęczy, stęka i wierci się przez co ja się ciągle budzę.

W nocy Ł rzygał i skał tyłkiem :/
Ciekawe kiedy będzie kolej moja i Nikoli...
Oby tylko Lilke ominęło.

U nas jedzenie o 1 i potem o 5.. Teraz jeszcze mały śpi, a ja głupia już wstałam, głowa mnie boli potwornie.
Znowu piękna pogoda, więc na spacer na pewno pójdziemy.
alecta co to, jakaś grypa żołądkowa?
LayDeek 8 godzin snu brzmi tak pięknie :-)

Potworek powoli się budzi..

reklama
Tez jestem w szoku :-)))
Teraz wietrzymy tyłek. Leży maluch bez pieluchy, łóżko zabezpieczone przed atrakcjami :-)
Mamusie karmiące naturalnie! Pijecie kawę ?

Do góry