reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Kasiek mój młody też do miesiąca jakoś miał jeszcze żółte oczka i nosek. Na pewno niedługo mu zniknie. Teraz jeszcze jest słoneczko to wystawiaj go :-)
Marko też właśnie na brzuszku śpi. Najdłużej oczywiście się spi u mamusi, ale teraz w kołysce już godzina mija.
Marko też właśnie na brzuszku śpi. Najdłużej oczywiście się spi u mamusi, ale teraz w kołysce już godzina mija.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ignaś przez te rewolucje brzuszkowe strasznie się rozbestwił i też najchętniej tylko na rączkach
Ale wezmę go w obroty jak już mąż do pracy wróci, a Młoda do przedszkola.
Właśnie, mąż w środę do pracy, smuteczkowo, bo nie wiem, jak sobie dam radę sama :-(
Ale wezmę go w obroty jak już mąż do pracy wróci, a Młoda do przedszkola.
Właśnie, mąż w środę do pracy, smuteczkowo, bo nie wiem, jak sobie dam radę sama :-(
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej hej ;-)
U nas teściowa była przez weekend przyjechała zobaczyć małą ;-) My to wykorzystaliśmy i z okazji Walentynek poszalelismy na zakupach wymieniam sobie większość szafy
Już mi się nie chce piersią karmić :-/ chciałam chociaż 3 miesiące wytrzymać ale coś ciężko będzie... -_-
Nulini brawo dla męża!
SPRITE jak tam w domu? Śliczna jest Hana i jaka duża :-)
DOGGI wow niezły syf :O u mnie tak się nie kurzy może dlatego że na osiedlu zamkniętym to od ulicy się nie kurzy
To normalne że Alicja już na brzuchu głowę normalnie podnosi? :O
U nas teściowa była przez weekend przyjechała zobaczyć małą ;-) My to wykorzystaliśmy i z okazji Walentynek poszalelismy na zakupach wymieniam sobie większość szafy
Już mi się nie chce piersią karmić :-/ chciałam chociaż 3 miesiące wytrzymać ale coś ciężko będzie... -_-
Nulini brawo dla męża!
SPRITE jak tam w domu? Śliczna jest Hana i jaka duża :-)
DOGGI wow niezły syf :O u mnie tak się nie kurzy może dlatego że na osiedlu zamkniętym to od ulicy się nie kurzy
To normalne że Alicja już na brzuchu głowę normalnie podnosi? :O
jenn200818
Fanka BB :)
Femme z podnoszeniem głowy to normalne. Mój Piotruś już potrafi tą głowę długo utrzymać co jest zadziwiające
Mój też już fajnie główkę podnosi także chyba to normalne. .silne mamy bobasy :-)
Mały ma coś kiepski dzień dzisiaj i mało co spał. .teraz też się w chuście nosimy, pewnie przez trn katar.
My ciuszki ma 62 ubieramy i już spora reklamówka za małych leży przy szafie.
Mały ma coś kiepski dzień dzisiaj i mało co spał. .teraz też się w chuście nosimy, pewnie przez trn katar.
My ciuszki ma 62 ubieramy i już spora reklamówka za małych leży przy szafie.
Femme- normalne tzn.nienormalne ale chyba wszystkie nasze forumowe dzieciaczki tak szybko zaczynały.
Franek cycoli i będzie szedł spać. Bo mija już jego czas jęczenia i krzyków. Dziś sama jestem w domu bo Piotrek musi jechać na nockę do drugiej pracy. Jakoś to będzie.
Kacper szaleje na nartach, Cypek u babci. Kiedy mi te dzieci porosly?
Franek cycoli i będzie szedł spać. Bo mija już jego czas jęczenia i krzyków. Dziś sama jestem w domu bo Piotrek musi jechać na nockę do drugiej pracy. Jakoś to będzie.
Kacper szaleje na nartach, Cypek u babci. Kiedy mi te dzieci porosly?
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja wiem ze teraz dzieci szybciej dorastają ale nie sądziłam ze to tyczy się też noworodków
Mam jutro się ferie kończą więc Nina do szkoły pójdzie ;-) K miał ten ojcowski wziąć ale póki co dupa nie może za dużo roboty -_-
Mam jutro się ferie kończą więc Nina do szkoły pójdzie ;-) K miał ten ojcowski wziąć ale póki co dupa nie może za dużo roboty -_-
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
U nas dzisiaj kryzysowy wieczór, mały wypił 150 ml i jeszcze wył, musieliśmy jeszcze dorobić 30 ml.. nie wypił całości, ale wciąż płacz. Teraz się uspokoił, ale coś o spaniu nie myśli..