reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My po spacerku. Franek grzeczniutki jak nie wiem. W sumie przez te wszystkie choroby i kłopoty pierwszy raz był i balam się czy będzie jeździł. Ale było super :)

reklama
Kasiek mój młody też do miesiąca jakoś miał jeszcze żółte oczka i nosek. Na pewno niedługo mu zniknie. Teraz jeszcze jest słoneczko to wystawiaj go :-)
Marko też właśnie na brzuszku śpi. Najdłużej oczywiście się spi u mamusi, ale teraz w kołysce już godzina mija.

Ignaś przez te rewolucje brzuszkowe strasznie się rozbestwił i też najchętniej tylko na rączkach :dry:
Ale wezmę go w obroty jak już mąż do pracy wróci, a Młoda do przedszkola.

Właśnie, mąż w środę do pracy, smuteczkowo, bo nie wiem, jak sobie dam radę sama :-(

Hej hej ;-)
U nas teściowa była przez weekend przyjechała zobaczyć małą ;-) My to wykorzystaliśmy i z okazji Walentynek poszalelismy na zakupach :-D wymieniam sobie większość szafy :-D

Już mi się nie chce piersią karmić :-/ chciałam chociaż 3 miesiące wytrzymać ale coś ciężko będzie... -_-

Nulini brawo dla męża!

SPRITE jak tam w domu? Śliczna jest Hana i jaka duża :-)

DOGGI wow niezły syf :O u mnie tak się nie kurzy może dlatego że na osiedlu zamkniętym to od ulicy się nie kurzy

To normalne że Alicja już na brzuchu głowę normalnie podnosi? :O

Mój też już fajnie główkę podnosi także chyba to normalne. .silne mamy bobasy :-)
Mały ma coś kiepski dzień dzisiaj i mało co spał. .teraz też się w chuście nosimy, pewnie przez trn katar.
My ciuszki ma 62 ubieramy i już spora reklamówka za małych leży przy szafie.

Femme- normalne :) tzn.nienormalne ale chyba wszystkie nasze forumowe dzieciaczki tak szybko zaczynały.

Franek cycoli i będzie szedł spać. Bo mija już jego czas jęczenia i krzyków. Dziś sama jestem w domu bo Piotrek musi jechać na nockę do drugiej pracy. Jakoś to będzie.
Kacper szaleje na nartach, Cypek u babci. Kiedy mi te dzieci porosly?

Ja wiem ze teraz dzieci szybciej dorastają ale nie sądziłam ze to tyczy się też noworodków :-D :-D

Mam jutro się ferie kończą więc Nina do szkoły pójdzie ;-) K miał ten ojcowski wziąć ale póki co dupa nie może za dużo roboty -_-

reklama
U nas dzisiaj kryzysowy wieczór, mały wypił 150 ml i jeszcze wył, musieliśmy jeszcze dorobić 30 ml.. nie wypił całości, ale wciąż płacz. Teraz się uspokoił, ale coś o spaniu nie myśli..

Do góry