reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

My po spacerku. Franek grzeczniutki jak nie wiem. W sumie przez te wszystkie choroby i kłopoty pierwszy raz był i balam się czy będzie jeździł. Ale było super :)

reklama
Kasiek mój młody też do miesiąca jakoś miał jeszcze żółte oczka i nosek. Na pewno niedługo mu zniknie. Teraz jeszcze jest słoneczko to wystawiaj go :-)
Marko też właśnie na brzuszku śpi. Najdłużej oczywiście się spi u mamusi, ale teraz w kołysce już godzina mija.

Ignaś przez te rewolucje brzuszkowe strasznie się rozbestwił i też najchętniej tylko na rączkach :dry:
Ale wezmę go w obroty jak już mąż do pracy wróci, a Młoda do przedszkola.

Właśnie, mąż w środę do pracy, smuteczkowo, bo nie wiem, jak sobie dam radę sama :-(

Hej hej ;-)
U nas teściowa była przez weekend przyjechała zobaczyć małą ;-) My to wykorzystaliśmy i z okazji Walentynek poszalelismy na zakupach :-D wymieniam sobie większość szafy :-D

Już mi się nie chce piersią karmić :-/ chciałam chociaż 3 miesiące wytrzymać ale coś ciężko będzie... -_-

Nulini brawo dla męża!

SPRITE jak tam w domu? Śliczna jest Hana i jaka duża :-)

DOGGI wow niezły syf :O u mnie tak się nie kurzy może dlatego że na osiedlu zamkniętym to od ulicy się nie kurzy

To normalne że Alicja już na brzuchu głowę normalnie podnosi? :O

Mój też już fajnie główkę podnosi także chyba to normalne. .silne mamy bobasy :-)
Mały ma coś kiepski dzień dzisiaj i mało co spał. .teraz też się w chuście nosimy, pewnie przez trn katar.
My ciuszki ma 62 ubieramy i już spora reklamówka za małych leży przy szafie.

Femme- normalne :) tzn.nienormalne ale chyba wszystkie nasze forumowe dzieciaczki tak szybko zaczynały.

Franek cycoli i będzie szedł spać. Bo mija już jego czas jęczenia i krzyków. Dziś sama jestem w domu bo Piotrek musi jechać na nockę do drugiej pracy. Jakoś to będzie.
Kacper szaleje na nartach, Cypek u babci. Kiedy mi te dzieci porosly?

Ja wiem ze teraz dzieci szybciej dorastają ale nie sądziłam ze to tyczy się też noworodków :-D :-D

Mam jutro się ferie kończą więc Nina do szkoły pójdzie ;-) K miał ten ojcowski wziąć ale póki co dupa nie może za dużo roboty -_-

reklama
U nas dzisiaj kryzysowy wieczór, mały wypił 150 ml i jeszcze wył, musieliśmy jeszcze dorobić 30 ml.. nie wypił całości, ale wciąż płacz. Teraz się uspokoił, ale coś o spaniu nie myśli..

Do góry