reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Język a lepiej coś małemu ?
STO LAT dla Cypka! :)

Jenn ja mam na zamek i nie ma szans na wydostanie sie z niego :) a dziewczynki nie budzą sie łapkami przy każdym delikatnym przebudzeniu:)
Wpakowałem teraz w niego drugie dziecię i spi bardzo ładnie :)
Oczywiście zaśnie w tym pod warunkiem ze jest zmęczona :) zaleta tego taka ze nie wybudza sie w tej drugiej już lżejszej fazie snu :)

Agulqa moje maja z przyczyn wiadomych ograniczone branie na ręce , ale uwielbiają towarzystwo i muszę ciagle do nich mowić albo mieć włączone radio lub tv:) teraz słucham od 7 świnki pepe:) bo dużo głosów tam jest :)))

ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg Iga w otulaczu to było na etapie nauki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Stokrotka- no teraz śpi jak anioł. Polozna patrzyła mu pępek, ważyła go, wszystko na spiaco, nawet nie jeknal. Pojechała, mały pocycolił i u męża na rekach usnął. On chyba ma na mnie alergię. :p

Hej ja walcze ze starszakiem, zerwal sie przed 6 i teraz niewyspany daje mi popalic...

Stokrotka to masz woombie? Moj w tym spi tez meg spokojnie ale zakladam tylko jak widze ze sie wierci i nie moze spac.

Jezyk wszystkiego naj dla Cypka!
Moj tez ma juz troche krostek, pewnie jeszcze wiecej wylezie...
Agulqa_b ja mam Fisher price bujaczek taki co krzeselko sie pozniej z niego robi. Super jest my go długo uzywalismy przy starszym.

Dziewczyny,
Jak znieść wozek i dziecko z drugiego piętra???
Dziecko to wiem, ale nie wiem jak z wózkiem. Winda od piątku nie działa, ja sama z dzieckiem. Szkoda mi jej i chciałabym ja wziac na spacer.

reklama
Skokrotka super dziewczynki zapakowane

Lay znosisz szybko koła i biegniesz po gondolę z dzieckiem. Ale ja zjeżdżałam tak jak napisała Jezyk.

Ale starsza dziś daje popalić... nie chce iśc na drzemkę. Raz dała się położyć to młodsza się zaczęła drzeć.

Do góry