reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ten trądzik o którym piszecie to takie białe krostki? Bo jak tak to moja tez je ma :-)
I pytanie: Czy któraś z was pila herbatke z kopru włoskiego?

Ostatnia edycja:
reklama
Alecta ja bym skonsultowala z lekarzem :-/

Mysza cieszę się że podzialalo ;-)

SUSEL najlepszego dla córeczki :-)

LAYDEEK ja pije ;-) nie mam żadnych przeboi :-D może trochę więcej bącze :-D :-D :p

W końcu mam wózek w domu :-D oby jutro była pogoda to wyjadę chociaż na balkon co by w weekend zaliczyć pierwszy spacer ;-) dzisiaj sobie polezalysmy pod kołdra przy otwartym oknie jedynie bo pogoda ble :p mama dzisiaj z małą została a ja poleciałam na małe zakupy chciałam w pepco kupić jakieś ubranka a tam od 62cm pff :p :-D więc dupa. Kupiłam kocyk taki mięciutki :-) nie mogłam mu się oprzeć :-D

Laydeek- ja pije koperek. Nic mi się nie dzieje.

My też mamy zamiar zaliczyć pierwszy spacer. Przez te choroby Franek poszedł trochę w odstawke. Ale będziemy nadrabiac, a jak lobuzy wyjada na tydzień to poswiecimy się tylko dla Francika

Dziewczyny. Udało mi sie uspac moje dziecko. W sumie od 7 rano spała moze z 2h.
Kto powiedział, że noworodek duzo spi???
Ja wypiłam wczoraj jedna herbatke z kopru i zaraz wc. Dzis wypiłam druga i powtórka z rozrywki. Działa ona na mnie przeczyszczajaco :D

Laydeek- ja po pierwszym dziecku już mówiłam że szukam tego, kto powiedział że noworodek dużo śpi i nakopie mu do tylka. :D

Jezyk, ja kocham swoje dziecie nad życie!!!! Ale dzis mnie naprawdę wkurza. Moze mam kryzys, bo mąż wyjechał w delegacje. Wraca dopiero jutro w nocy. Do tego teściowa mnie wkur****. O 16 nalałam wody do wiadra z myślą o umyciu podłóg. I tak stoi bo nie mam kiedy tego zrobic.
Dopiero teraz usiadłam i odciagam mleko. Ostatnio robiłam to o 15. Boje sie nocy...

LayDeeK, Ty masz tą herbatkę Humana na brzuszek? Dawałaś? Jak działa?

Muszę sobie jutro kupić tą herbatkę z kopru, bo jest MASAKRA :no:
Młody na noc dostał pół czopka, a i tak usnął dopiero u męża na rękach, u mnie nie było opcji, tak się wił...

reklama
U nas w nocy też młody miał problem z brzuszkiem. Prężył się strasznie by puścić małego bączka. Nad ranem spał na moim brzuchu a ja z nim. Na szczęście jest lepiej :-) w ciągu dnia ma już 2-3 dłuższe aktywności, teraz czekam by w ich trakcie sam sobą się zajmował a nie minuta i ryk bo gdzie mamusia kochana :-D
Właśnie się regeneruję przed następnym karmieniem...

Do góry