reklama
goferek
Fanka BB :)
Nulini, widzę zmiana zdjęcia Tosi, piękna córa :-)
Lay, ja piję koper i rumianek, paskustwo obydwa, ale rumianek to już jest mega obrzydliwy dla mnie.
Lay, ja piję koper i rumianek, paskustwo obydwa, ale rumianek to już jest mega obrzydliwy dla mnie.
femme fatal
Mama Ninki :)
Alecta ja bym skonsultowala z lekarzem :-/
Mysza cieszę się że podzialalo ;-)
SUSEL najlepszego dla córeczki :-)
LAYDEEK ja pije ;-) nie mam żadnych przeboi może trochę więcej bącze
W końcu mam wózek w domu oby jutro była pogoda to wyjadę chociaż na balkon co by w weekend zaliczyć pierwszy spacer ;-) dzisiaj sobie polezalysmy pod kołdra przy otwartym oknie jedynie bo pogoda ble mama dzisiaj z małą została a ja poleciałam na małe zakupy chciałam w pepco kupić jakieś ubranka a tam od 62cm pff więc dupa. Kupiłam kocyk taki mięciutki :-) nie mogłam mu się oprzeć
Mysza cieszę się że podzialalo ;-)
SUSEL najlepszego dla córeczki :-)
LAYDEEK ja pije ;-) nie mam żadnych przeboi może trochę więcej bącze
W końcu mam wózek w domu oby jutro była pogoda to wyjadę chociaż na balkon co by w weekend zaliczyć pierwszy spacer ;-) dzisiaj sobie polezalysmy pod kołdra przy otwartym oknie jedynie bo pogoda ble mama dzisiaj z małą została a ja poleciałam na małe zakupy chciałam w pepco kupić jakieś ubranka a tam od 62cm pff więc dupa. Kupiłam kocyk taki mięciutki :-) nie mogłam mu się oprzeć
Laydeek- ja pije koperek. Nic mi się nie dzieje.
My też mamy zamiar zaliczyć pierwszy spacer. Przez te choroby Franek poszedł trochę w odstawke. Ale będziemy nadrabiac, a jak lobuzy wyjada na tydzień to poswiecimy się tylko dla Francika
My też mamy zamiar zaliczyć pierwszy spacer. Przez te choroby Franek poszedł trochę w odstawke. Ale będziemy nadrabiac, a jak lobuzy wyjada na tydzień to poswiecimy się tylko dla Francika
Dziewczyny. Udało mi sie uspac moje dziecko. W sumie od 7 rano spała moze z 2h.
Kto powiedział, że noworodek duzo spi???
Ja wypiłam wczoraj jedna herbatke z kopru i zaraz wc. Dzis wypiłam druga i powtórka z rozrywki. Działa ona na mnie przeczyszczajaco
Kto powiedział, że noworodek duzo spi???
Ja wypiłam wczoraj jedna herbatke z kopru i zaraz wc. Dzis wypiłam druga i powtórka z rozrywki. Działa ona na mnie przeczyszczajaco
Jezyk, ja kocham swoje dziecie nad życie!!!! Ale dzis mnie naprawdę wkurza. Moze mam kryzys, bo mąż wyjechał w delegacje. Wraca dopiero jutro w nocy. Do tego teściowa mnie wkur****. O 16 nalałam wody do wiadra z myślą o umyciu podłóg. I tak stoi bo nie mam kiedy tego zrobic.
Dopiero teraz usiadłam i odciagam mleko. Ostatnio robiłam to o 15. Boje sie nocy...
Dopiero teraz usiadłam i odciagam mleko. Ostatnio robiłam to o 15. Boje sie nocy...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, Ty masz tą herbatkę Humana na brzuszek? Dawałaś? Jak działa?
Muszę sobie jutro kupić tą herbatkę z kopru, bo jest MASAKRA
Młody na noc dostał pół czopka, a i tak usnął dopiero u męża na rękach, u mnie nie było opcji, tak się wił...
Muszę sobie jutro kupić tą herbatkę z kopru, bo jest MASAKRA
Młody na noc dostał pół czopka, a i tak usnął dopiero u męża na rękach, u mnie nie było opcji, tak się wił...
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
U nas w nocy też młody miał problem z brzuszkiem. Prężył się strasznie by puścić małego bączka. Nad ranem spał na moim brzuchu a ja z nim. Na szczęście jest lepiej :-) w ciągu dnia ma już 2-3 dłuższe aktywności, teraz czekam by w ich trakcie sam sobą się zajmował a nie minuta i ryk bo gdzie mamusia kochana
Właśnie się regeneruję przed następnym karmieniem...
Właśnie się regeneruję przed następnym karmieniem...