reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ten trądzik o którym piszecie to takie białe krostki? Bo jak tak to moja tez je ma :-)
I pytanie: Czy któraś z was pila herbatke z kopru włoskiego?

Ostatnia edycja:
reklama
Alecta ja bym skonsultowala z lekarzem :-/

Mysza cieszę się że podzialalo ;-)

SUSEL najlepszego dla córeczki :-)

LAYDEEK ja pije ;-) nie mam żadnych przeboi :-D może trochę więcej bącze :-D :-D :p

W końcu mam wózek w domu :-D oby jutro była pogoda to wyjadę chociaż na balkon co by w weekend zaliczyć pierwszy spacer ;-) dzisiaj sobie polezalysmy pod kołdra przy otwartym oknie jedynie bo pogoda ble :p mama dzisiaj z małą została a ja poleciałam na małe zakupy chciałam w pepco kupić jakieś ubranka a tam od 62cm pff :p :-D więc dupa. Kupiłam kocyk taki mięciutki :-) nie mogłam mu się oprzeć :-D

Laydeek- ja pije koperek. Nic mi się nie dzieje.

My też mamy zamiar zaliczyć pierwszy spacer. Przez te choroby Franek poszedł trochę w odstawke. Ale będziemy nadrabiac, a jak lobuzy wyjada na tydzień to poswiecimy się tylko dla Francika

Dziewczyny. Udało mi sie uspac moje dziecko. W sumie od 7 rano spała moze z 2h.
Kto powiedział, że noworodek duzo spi???
Ja wypiłam wczoraj jedna herbatke z kopru i zaraz wc. Dzis wypiłam druga i powtórka z rozrywki. Działa ona na mnie przeczyszczajaco :D

Laydeek- ja po pierwszym dziecku już mówiłam że szukam tego, kto powiedział że noworodek dużo śpi i nakopie mu do tylka. :D

Jezyk, ja kocham swoje dziecie nad życie!!!! Ale dzis mnie naprawdę wkurza. Moze mam kryzys, bo mąż wyjechał w delegacje. Wraca dopiero jutro w nocy. Do tego teściowa mnie wkur****. O 16 nalałam wody do wiadra z myślą o umyciu podłóg. I tak stoi bo nie mam kiedy tego zrobic.
Dopiero teraz usiadłam i odciagam mleko. Ostatnio robiłam to o 15. Boje sie nocy...

LayDeeK, Ty masz tą herbatkę Humana na brzuszek? Dawałaś? Jak działa?

Muszę sobie jutro kupić tą herbatkę z kopru, bo jest MASAKRA :no:
Młody na noc dostał pół czopka, a i tak usnął dopiero u męża na rękach, u mnie nie było opcji, tak się wił...

reklama
U nas w nocy też młody miał problem z brzuszkiem. Prężył się strasznie by puścić małego bączka. Nad ranem spał na moim brzuchu a ja z nim. Na szczęście jest lepiej :-) w ciągu dnia ma już 2-3 dłuższe aktywności, teraz czekam by w ich trakcie sam sobą się zajmował a nie minuta i ryk bo gdzie mamusia kochana :-D
Właśnie się regeneruję przed następnym karmieniem...

Do góry