Hej, mózg mi nie pracuje, drugi raz nam się zdążyło takie darcie...od 9 do 14? Niby nie płakała non stop ale co chwile ryk, baki i prezenie się, zasnęła ze zmęczenia na parę minut i od nowa eh.
Nulini ja stosowalam długo vib. ale na ząbki, bo na kolki nie działał, ale spróbuj parę razy, jak człowiek zdesperowany to wszystkiego spróbuję.
Alecta ja juz 4 razy po 2.dni przechodziłam zapalenie piersi prawej. Gorączka do 40 s,, dreszcze, zimno, osłabienie i mega mega poty w nocy, ubranie, pościel i włosy jak z wody. wygrzej pierś, termofor, ciepła pielucha tetrowa i masaż pod prysznicem.
Czy wiecie co Dagi i Karpanny?
Jenn dostałam namiar na lek homeopatyczny od położonej, który ponoć działa, mówiła położna, ze jej pacjentki mówiły, ze wręcz pokarm tryskał, lal się z piersi, może dziś kupie to dam znać. Polecam tez te metodę 7/5/3 doje się od soboty i dziś progres było więcej pokramu o około 30 ml.
Femme dzięki za pomysł z.karmi, tez podziałał, piersi zrobiły się pełne jak na początku karmienia.
Stokrotka a u mnie masz medal dziewczyno za opiekę na 2.bobaskow na raz, ja po dziś musiałam na godzine legnac , pomaga Ci ktoś? Babcie?
Moja mała tez ma tradzik niemowlęctwa, wygląda jak zaniedbane dziecko:/ do 3 msc może się utrzymać.
U mnie tez zaczęły wypadać włosy, jakieś pryszczole się pojawiły i paznokcie tez kiepskiE. Ciuchów tez nie wyjmuje narazie, bo ja dresiara się zrobiłam: p
Zbieram się do przedszkola po Lole ech.