reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

My mieliśmy Dady a teraz pampersy ale tak jak pisałam nie ma różnicy... spróbuj może tej mąki ziemniaczanej?

reklama
No to dobrze :-) już myślałam że będzie miała taki wystający :p

Jezyk mmm weź wyślij trochę pierogów!

ALECTA mała cwaniara rośnie :-D

Emilchen hehe daj dziecku spać :-D :-D super ze sprawy kupkowo brzuszkowe lepiej ;-)

Moja mycha dzisiaj dwa tygodnie kończy :O kiedy to minęło?! :-D

Femme- sama się zastanawiam kiedy to mija. Jutro Franek kończy 3 tygodnie, a Cypek 6 lat. I ja się pytam kiedy te sześć lat minęło???

agus, dasz radę. Wierzę w to :tak:
no właśnie, gdzie agulqa? Oby wszystko tam u nich było dobrze.
Też się czasami zastanawiam gdzie ten czas ucieka, ale jak przypomnę sobie ileś momentów z życia młodego to wtedy uzmysławiam sobie, że po prostu o tym nie myślę, a naprawdę przeszliśmy już wiele kroków razem...
Młody wreszcie przyjęty do lekarza. Dostał Bactrim, herbapect, jakiś syrop wyciszający na noc i sinecod. Ale już dzisiaj lepiej.

alecta, jak cycoch? Lepiej?

My przy Kacprze sypaliśmy po prostu na pupkę. Bez rozrabiania w wodzie.

Suseł- wszystkiego najlepszego dla czterolatka!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Emilchen a w jakiejs konkretnej sytuacji tak robi czy sam z siebie? Bo dzieci ogólnie mogą mieć podwyzszone lub obnizone napięcie miesniowe i nadal miescic sie w normie. Myślę że gdyby bylo to w któraś stronę przesunięte za bardzo to pediatra by zauwazyl przy badaniu

Do góry