reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas pobudka była przed 4 ale mały coś nie chciał zasnąć, miał jakiś inny plan na siebie..Położyłam go na mnie jakoś się dał przekonać po jakimś czasie do snu no i ja zasnęłam z nim.. Zastanawiam się czy to ja pierwsza nie zasnęłam :-)
Kolejna pobudka 0 7.30 no i nadal nie śpi, po męczeniu piersi jeszcze butla więc mam nadzieję, że zaśnie niebawem..

reklama
Znalazłam sposób na usypianie dziecka. Bez noszenia na rękach, śpiewania. Wystarczyło włączyć wibracje :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 67
Przeżyłam poranek!
Nocka nie należała do najlepszych...
Jak się przebudziłam w środku nocy na karmienie to byłam cała mokra, normalnie jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał i musiałam nowa koszulę zakładać.
Pewnie to po polopirynie, bo wzięłam na noc 1 tabletkę.
Nic innego w domu nie było niestety.
Dzisiaj już lepiej, cycek nadal trochę boli, ale już nie tak jak wczoraj no i nie mam już gorączki.

Doggi takie zapalenie może się zrobić jak np długo się nie karmi, ale przecież u mnie te cyce prawie cały czas są eksploatowane przez tego małego potworka.
A nawet jak ostatnio wypiłam 2 piwa i w nocy nie karmiłam cycem to odciągałam żeby się właśnie zastój nie zrobił...

No i dziś z rana miałam chrzest bojowy!
Musiałam ogarnąć 3 małe potworki i zawieźć te 2 starsze do przedszkola.
O dziwo się udało, ale to też dlatego, że Tymko miał dobry dzień i nie jęczał tylko ładnie współpracował :)

Ja już po kawie;-)

LayDeeK u nas leżaczek to numer jeden, ulubione miejsce Stacha :)

Alecta ja tak około tydzień temu miałam przez kilka dni budziłam się zalana potem i to takim śmierdzącym :/ i nie mam pojęcia dlaczego tak
Dobrze ze gorączka przeszła! Byle do przodu

A gdzue Agulqa_b? Coś jej dawno nie widziałam tu, czy tylko mi się wydaje?

Doggi- dziś w nocy jak karmilam to właśnie tez myślałam o Agulqa, że dawno jej nie było.

U nas przy wibracjach idą najlepsze kupy :p

Alecta- dobrze, że gorączka przeszła.

Miłego dnia :-)

Zdrówka przede wszystkim,u nas Antoś walczy od piątku,teraz a P bierze,właśnie mówili Pnś że olejek z drzewa herbacianego i maseczka jednorazowa w 20 minut likwidują katar,jak pójdę na spacer to kupię ten zestaw może pomoże

Suseł sto lat dla latorośli z okazji urodzin :happy2:

U nas pobudki bez zmian co 2-2,5 godz,a do leżaczka dawno już wkładamy ;-)

alecta, współczuję zapalenia :-:)-:)-( i podziwiam za ogarnięcie trójki!!!

McPearl, też się tego cholernie boję, że mąż wróci do pracy, a Młoda zachoruje, TFU TFU TFU!!!

My do leżaczka kładziemy, bo wygodniej :-D

Nocka jakby lepiej, co prawda pobudki co 1,5 godziny, ale od razu usypiał, nie rzucał się tak strasznie, jak ostatnio...
No ale daję podwójną dawkę Boboticu...

A wczoraj zrobiłam na kolację pizzę i tylko mogłam sobie powąchać :baffled:

Jagoda przy wibracjach zasneła raz,ostatnimi czasy leżaczek jest be.nie śpi już 3 godziny ponad,2 razy odkładałam ją do łóżeczka i sie wybudzała...masakra...

Jenn ja w nocy czesto biorę do siebie Tymka bo nie chce mi sie czekac az zasnie a ze mna spi raz dwa.

LayDeek jesli mogę poradzic cos to uwazaj z wibracjami. U takich maluszkow nie powinno sie ich na dlugo wlaczac bo wzmagają napięcie mięśniowe.

Alecta dobrze ze troche lepiej dzisiaj.

Mojego cos meczy brzuszek, cisnie kupę i wyjsc nie chce

reklama
A te leżaczki to nie są od 0 ??

też tak myślałam :-p

Zdrowia alecta. Ja zła siedzę bo stary chory. Łazi chyrchla i smarka :-/ żeby mi małego nie zaraził... już się boję.

u mnie też stary chory z tym że z problemami żołądkowymi ... mam nadzieje że to nie jakiś wirus ...

Dobrego dnia!
Ja wybieram się dziś z pierworodną do fotografa po jej pierwsze zdjęcia do dokumentów :-D

fiu fiu ważne wydarzenie :-D dobrej miny życzę :-p :-D

Dzisiaj już lepiej, cycek nadal trochę boli, ale już nie tak jak wczoraj no i nie mam już gorączki.

No i dziś z rana miałam chrzest bojowy!
Musiałam ogarnąć 3 małe potworki i zawieźć te 2 starsze do przedszkola.
O dziwo się udało, ale to też dlatego, że Tymko miał dobry dzień i nie jęczał tylko ładnie współpracował :)

Dobrze że lepiej ! no i brawo ! podziwiam :-) :tak:

A gdzue Agulqa_b? Coś jej dawno nie widziałam tu, czy tylko mi się wydaje?

Też się zastanawiałam

Dzień dobry ;-) u nas ok bez bóli itp ;-) tylko że pobudki często bo co 2h kiedy to się zacznie wydłużać ? :-p
Aaaa i rano niespodzianka pępuszek odpadł :-D :-) tylko nie wiem on ma być taki wystający? :confused: mam nadzieje że się schowa ? :-p

Do góry