reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A mi rośnie mały lekoman! Wczoraj miał kolke tak mi się wydaje bo płakał, prezyl się itd itp i dałam mu bobotic i kuźwa nie zdążyło mu do żołądka dolecieć a ten już uśmiech na mordce i poszedł spać... Bez komentarza na tego typa

reklama
No własne gdzie się podziała Agulqa?!
Chyba nas nie zostawiła dla jakichś innych gorszych lasek z innego gorszego forum :p

Doggi hehe no pięknie, lekoman jak nic :p

A z Lilki małpa się robi :p
Położyłam ją do łóżeczka, bo przyjechał kurier z moim zamówieniem z Gemini no i sobie grzecznie leżała więc poszłam myć naczynia.
Nagle słyszę jak się drze, ale postanowiłam ją olać i dokończyć.
Jak zauważyła, że nie przychodzę to usunęła, a kiedy tylko ma stopa przekroczyła próg pokoju zrobiła gały jak t zł i znowu ryk.
Wzięłam ja, położyłam sobie na brzuchu i nie minęła sekunda, a ona zrobiła tak :p

Załączniki

• 1423562924778.jpg
    1423562924778.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 64
Bada daj znac czy dziala ten olejek! Jakas epidemia z tymi chorobskami!!!

Doggi hehe no odlot mial po Boboticu chlopak :) moj jak sab simplex dostal te zadowolony caly.

Femme pepek sie zmienia jeszcze po odpadnieciu. U nas troszke też troche wystawal a teraz jest schowany zupełnie

Hej:-)
U nas dzisiaj w nocy to ja namotałam a nie mały :-p o 3.30 wydawało mi się, że piszczy to wyjmuję z łóżeczka, biorę go do cyca a on śpi! W ogóle ust nie otworzył! To odkładam, kolejna pobudka o 4,30 i znowu ta sama sytuacja! Chyba nadgorliwa matka jestem :-p

Zielone kupy już się skończyły, ale czasem mały zakwili no i jeździ mu w brzuszku, ale kolek odpukać chyba nie ma! :-D

Lay doczytałam że smarujesz Tormentiolem, nam położna poleciła jak wróciliśmy ze szpitala z mega odparzeniem i pomogło ale potem wyczytałam, żeby tego u niemowląt nie stosować! Bo zawiera kwas borowy, który może odkładać się w organizmiei uszkadzać potem mózg czy nerki :-:)baffled: także my odstawiliśmy

gosiane, AZA dzięki za rady! Próbowałam spod pachy, robiłam ciepłe okłady przed ściąganiem, ściągnęłam laktatorem do cna. Wydaje mi się, że nadal boli, może już schizuję :baffled:
gosiane mój często odrzuca i wygina główkę do tyłu, myślisz, że to też wzmożone napięcie?

Doggi Dominik dostaje Furaginę przez strzykawkę, z odrobiną mleka no i lek na ulewanie - podaję mu z łyżeczki :cool2: i oba lekarstwa wcina aż miło :-D

Na moim wibracje nie robią wrażenia :sorry2:

alecta szybkiego wyleczenia cycka!

Zdrowia dla wszystkich! I też się zastanawiałam gdzie agulqa??

Emilchen, dzieki za info. Mi to lekarka przepisała. Chyba wiedziała co robi...
Poza tym juz myślałam ze schodzi to odparzenie, a dalej mocno czerwone wręcz bordowe. Nie wiem juz co stosować.

Lay nasza pediatra też to poleca :baffled:ale przeczytaj ulotkę...
U nas pupa jest wciąż czerwona tzn. dwa dni ładna, dwa dni okropna. Stosowaliśmy już Bepanthen, Tormentiol, Sudocrem, Linomag zielony a w końcu stanęło na kartoflance :-D Spróbuj zmienić pieluchy, odstawić chusteczki (my myjemy ciepłą wodą bez mydła) i może pomoże!

reklama
Do góry