reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
A te leżaczki to nie są od 0 ??
Jej u mnie cud jedno dziecię od 21 do teraz obudziło sie tylko raz na karmienie :) a spi w otulaczu, wydaje mi sie ze dobrze jej w tym .
Alecta zdrówka

Nocka u nas kiepska...pobudka przed 1 ,potem o 4,zasneła dopiero przed 6 i już znowu nie śpi...ale widocznie tak w kratkebedzie,raz super a raz do d...

U mnie pobudka o 3 i 5:45 i dopiero zasnęła z 15minut temu (ale czuwa, czy przypadkiem zbyt daleko nie odeszłam) a ja próbuję się zebrać do dentysty, ufff ostatni ząb.

Mi się udało z peselem, dostałam od gminy listem poleconym, sami od siebie wysyłają,piątek przysłali, szedł tydzień, ale doszedł nie musiałam jeździć :-)

Spokojnego dnia i zdrowia dla wszystkich

Nim skończyłam pisać posta mała się znów wybudziła, echhh

U mnie nocki super, mlody dalej spi. Gorzej ze starszakiem, od 5:50 alarm wlaczyl, no nie pospimy... kurcze czekam az wyzdrowieje i wroci do zlobka bo mam masakrę jak siedzi z nami w domu. Ide po kawe...

U nas nocka taka sobie. Niby nie było źle ale jedna pobudka trwała dwie godziny! Myslalam że padnę.

Widzę że każda z nas męczy się z jakimis chorobami. Masakra!

Dobrego dnia!
Ja wybieram się dziś z pierworodną do fotografa po jej pierwsze zdjęcia do dokumentów :-D
Młody czymś poruszony macha łapkami :-)

reklama
U nas nie jest zle, ale zawsze rano chce mi sie spać, a młoda ma inne plany i spać nie bedzie. Trzy razy wydawało mi sie ze ja uspalam, a tu zonk. Pozostaje mi zebrać tyłek i zrobic sobie kawy.

Do góry