reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas pobudka była przed 4 ale mały coś nie chciał zasnąć, miał jakiś inny plan na siebie..Położyłam go na mnie jakoś się dał przekonać po jakimś czasie do snu no i ja zasnęłam z nim.. Zastanawiam się czy to ja pierwsza nie zasnęłam :-)
Kolejna pobudka 0 7.30 no i nadal nie śpi, po męczeniu piersi jeszcze butla więc mam nadzieję, że zaśnie niebawem..

reklama
Znalazłam sposób na usypianie dziecka. Bez noszenia na rękach, śpiewania. Wystarczyło włączyć wibracje :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423557297.336717.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 67
Przeżyłam poranek!
Nocka nie należała do najlepszych...
Jak się przebudziłam w środku nocy na karmienie to byłam cała mokra, normalnie jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał i musiałam nowa koszulę zakładać.
Pewnie to po polopirynie, bo wzięłam na noc 1 tabletkę.
Nic innego w domu nie było niestety.
Dzisiaj już lepiej, cycek nadal trochę boli, ale już nie tak jak wczoraj no i nie mam już gorączki.

Doggi takie zapalenie może się zrobić jak np długo się nie karmi, ale przecież u mnie te cyce prawie cały czas są eksploatowane przez tego małego potworka.
A nawet jak ostatnio wypiłam 2 piwa i w nocy nie karmiłam cycem to odciągałam żeby się właśnie zastój nie zrobił...

No i dziś z rana miałam chrzest bojowy!
Musiałam ogarnąć 3 małe potworki i zawieźć te 2 starsze do przedszkola.
O dziwo się udało, ale to też dlatego, że Tymko miał dobry dzień i nie jęczał tylko ładnie współpracował :)

Ja już po kawie;-)

LayDeeK u nas leżaczek to numer jeden, ulubione miejsce Stacha :)

Alecta ja tak około tydzień temu miałam przez kilka dni budziłam się zalana potem i to takim śmierdzącym :/ i nie mam pojęcia dlaczego tak
Dobrze ze gorączka przeszła! Byle do przodu

A gdzue Agulqa_b? Coś jej dawno nie widziałam tu, czy tylko mi się wydaje?

Doggi- dziś w nocy jak karmilam to właśnie tez myślałam o Agulqa, że dawno jej nie było.

U nas przy wibracjach idą najlepsze kupy :p

Alecta- dobrze, że gorączka przeszła.

Miłego dnia :-)

Zdrówka przede wszystkim,u nas Antoś walczy od piątku,teraz a P bierze,właśnie mówili Pnś że olejek z drzewa herbacianego i maseczka jednorazowa w 20 minut likwidują katar,jak pójdę na spacer to kupię ten zestaw może pomoże

Suseł sto lat dla latorośli z okazji urodzin :happy2:

U nas pobudki bez zmian co 2-2,5 godz,a do leżaczka dawno już wkładamy ;-)

alecta, współczuję zapalenia :-:)-:)-( i podziwiam za ogarnięcie trójki!!!

McPearl, też się tego cholernie boję, że mąż wróci do pracy, a Młoda zachoruje, TFU TFU TFU!!!

My do leżaczka kładziemy, bo wygodniej :-D

Nocka jakby lepiej, co prawda pobudki co 1,5 godziny, ale od razu usypiał, nie rzucał się tak strasznie, jak ostatnio...
No ale daję podwójną dawkę Boboticu...

A wczoraj zrobiłam na kolację pizzę i tylko mogłam sobie powąchać :baffled:

Jagoda przy wibracjach zasneła raz,ostatnimi czasy leżaczek jest be.nie śpi już 3 godziny ponad,2 razy odkładałam ją do łóżeczka i sie wybudzała...masakra...

Jenn ja w nocy czesto biorę do siebie Tymka bo nie chce mi sie czekac az zasnie a ze mna spi raz dwa.

LayDeek jesli mogę poradzic cos to uwazaj z wibracjami. U takich maluszkow nie powinno sie ich na dlugo wlaczac bo wzmagają napięcie mięśniowe.

Alecta dobrze ze troche lepiej dzisiaj.

Mojego cos meczy brzuszek, cisnie kupę i wyjsc nie chce

reklama
A te leżaczki to nie są od 0 ??

też tak myślałam :-p

Zdrowia alecta. Ja zła siedzę bo stary chory. Łazi chyrchla i smarka :-/ żeby mi małego nie zaraził... już się boję.

u mnie też stary chory z tym że z problemami żołądkowymi ... mam nadzieje że to nie jakiś wirus ...

Dobrego dnia!
Ja wybieram się dziś z pierworodną do fotografa po jej pierwsze zdjęcia do dokumentów :-D

fiu fiu ważne wydarzenie :-D dobrej miny życzę :-p :-D

Dzisiaj już lepiej, cycek nadal trochę boli, ale już nie tak jak wczoraj no i nie mam już gorączki.

No i dziś z rana miałam chrzest bojowy!
Musiałam ogarnąć 3 małe potworki i zawieźć te 2 starsze do przedszkola.
O dziwo się udało, ale to też dlatego, że Tymko miał dobry dzień i nie jęczał tylko ładnie współpracował :)

Dobrze że lepiej ! no i brawo ! podziwiam :-) :tak:

A gdzue Agulqa_b? Coś jej dawno nie widziałam tu, czy tylko mi się wydaje?

Też się zastanawiałam

Dzień dobry ;-) u nas ok bez bóli itp ;-) tylko że pobudki często bo co 2h kiedy to się zacznie wydłużać ? :-p
Aaaa i rano niespodzianka pępuszek odpadł :-D :-) tylko nie wiem on ma być taki wystający? :confused: mam nadzieje że się schowa ? :-p

Do góry