reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AZA mój co prawda nie jakiś marudny ale cis dziś cały dzień miauczy pod nosem a w nocy nawet wstawał częściej zjadł jak zawsze o 23 i obudził się już o 3! A potem o 7 czyli jak na niego często bo zawsze wstsje kolo 5-6 jeść i dalej spać ;) i w ciągu dnia też częściej woła jeść. Może faktycznie znów jakiś skok

Femme mam to samo, aż głupio czasem coś pisać bo ten mój bezproblemowy chłopak

reklama
Doggi mój tak ma już drugi raz, właśnie taki stękający przez noc i dzień. Co chwile szuka cyca a mi one nie nadążają bo są zbyt małe przerwy. Szkoda, że Karmi nie mam...

Nie mówiłam Wam ale w piątek byłam z młodym u lekarza i od wyjścia ze szpitala przytył kilogram. Żarłok z niego..

Ostatnia edycja:
Stachu tez drugi raz. Mój w nocy nie stęka nic ale za dnia cały czas coś tam burczy pod nosem i tez częściej je. Tylko ja odciągam i daje z butli więc się najada ale 100ml to dla niego już mało musi mieć 110-120ml na szczęście mleka mam tyle ze hej

Mommy, pogonić do roboty!!!!
Moja tez marudna, ale maz sie nią zajmuje.
Za wcześnie zaczęłam sie cieszyć... Znów mega wodniste kupy, torpedy takie lecą ze szok. Z przewijaka jak strzeliła kupa, to oberwalam ja, podłoga i przewijak... Nie wiem czy ja spina czy jak...

Sprite czyli jutro będą wywoływać? Czy jeszcze nic nie wiesz? W końcu i ty się doczekasz :-D :-)

Doggi ja też marzę o wiosnie

Mommy opierdzielic porządnie chłopa!

Laydeek u nas też często wodniste kupy co to znaczy?

Jezu a ja mam ciągle takie ssanie że szok! Ciągle bym jadła! :p muszę jakąś dietę chyba wprowadzić

Sprite kciuki &&&&

Lay, a skąd wiesz, że za wodniste? One przecież taki są, nie wiem, może nie widziałam naprawdę wodnistych...
Mommy tatuśka pogoń do roboty! Ja jak mam dość to daję swojemu i mówię, że też muszę siku czy coś zjeść.

Ja też czekam na wiosnę jak na wybawienie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry