reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeek konsystencja twarogu jest ok, tak przynajmniej mówiły mi położne w szpitalu.. więc gródkami się nie przejmuj ;-)

reklama
o tak fryzjer! I solarium koniecznie chociaż trochę koloru nabrać bo jestem biała :-/

Alicja wykąpana śpi już ładnie więc i ja zaraz się kładę ;-)

Doggi już takie mocne ćwiczenia na brzuch? Nie za wcześnie? ;-) żebyś sobie krzywdy nie zrobiła... Mnie też już kusi ale wolę nie ryzykować :p

LAYDEEK to normalne ;-) mi położna mówiła że takie grudki to norma i wodniste będą bo po czym mają być zbite :-D na piersi tak jest chyba ;-)

Laydeek, moj za czasow kiedy najadal sie tylko moim mlekiem tez mial w kupie takie grudki jakby serek wiejski, ale to jest normalne.

Jenn, moj tez taki zarloczek :)

Laydeek- kupki o konsystencji roztrzepanej jajecznicy są ok. :)

U nas cycek, kupa, przebieranko. Cycek,kupa, przebieranko. :D

Gonię go jak mogę dziewczyny. Ale po tabletkach jest tak zamulony, że szok. My po karmieniu i czekam aż mały kimnie.

Mi n tak brakuje ćwiczeń.... jutro chyba zadzwonię do lekarza z pytaniem czy coś, cokolwiek mogę robić bo dupa aż swędzi.....

Ostatnia edycja:
reklama
My akurat skończyliśmy cycolić,ma£a niewiele zjad£a wiec pewnie szybko sie obudzi znowu...ehh...ale przynajmniej zasypia od razu i można sie wyspać.

Do góry