reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini a ja właśnie miałam w d tą laktacje bo pokarmu póki co mam w sam raz ale karmi uwielbiam :-D

Z dziećmi problemu nie ma to z chlopem jest :p ciągle coś go boli itp teraz myśli że znowu choroba go bierze... nie wytrzymam, przez 10 lat jak jesteśmy razem chorował tyle co nic to teraz kumulacja -_-

reklama
Nulini, ja go glownie karme piersia, mm jest na sytuacje kryzysowe (czyt. W nocy jak nie chce mi sie wstac go karmic :) ) mlodego kupa wyglada normalne tylko jest jej duuuzo I robi raz na 2-3 dni. Czy to jest normalne? Mu sie to tak z dnia na dzien pozmienialo.

Jenn, moze jeszcze poprobuj, wkoncu nawet jak dokarmiasz butla to I tak zawsze cos tego twojego mleka dostanie

Ostatnia edycja:
Qr.de ale sie poparzylam!!! Dotknęłam gorącej blachy i 3 palce w bablach! Fuc*!!!
Ja pije ten słód. Jest spoko :) Co było widać kilka postów wcześniej :-)

U mnie też teraz pranie...nocka kiepsko,mała sie budziła co 2 godziny ale przynajmniej zasypiała od razu...rano pojechały$my na te warsztaty z chustowania,nauczy£am sie wiązać małą na brzuchu,chyba sprawie sobie chuste tylko chciałabym używaną kupić.dzisiaj jeszcze impreza urodzinowa u sąsiadów.spacer odpuszczamy,niby słonko ale wieje ostro...

reklama
Hey, całą noc i dzień młody jakiś stękajacy. Chyba ma znowu skok potrzeby na mleko bo musiałam go dokarmić mm. Piję herbatke co by zwiększyć znów laktację.

Nulini to mleko na zaś to mrozisz? Ja kupiłam mm na sytuacje awaryjne.

LayDeek wow, sporo odciągnełaś. Ja podziwiam za odciąganie bo mi by się nie chciało a i czasu chyba na to bym nie miała.

Doggi zdrówka...

Do góry