reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jeny ile postów napłodziłyście!

Jenn ja śpię z Lilą, bo w nocy tylko cycka wyciągam więc mi wygodniej ;-)

Femme super Ala nadrabia :-)

Agulqa ja też smarowałam oliwka jak Tymko miał ciemieniuche.

Żelka wow ładna waga :-D

Ja nie mogę się doczekać kiedy elektryczny laktator zamówię.
W ciągu dnia wygodniej mi czasem z butelki karmić, bo widzę ile Lila wypija czy nawet Ł ją może wtedy nakarmić i nie muszę być aż tak uwiązana.
Mm niby mam w razie w, ale wolę jednak jak Lilcia moje mleko pije ;-)

Dzisiaj nie robiłam dosłownie nic.
Po prostu nie miałam siły.
Teściowa zrobiła śniadanie, a później obiad, odebrali też dzieciaki z przedszkola.
Przy okazji kupili w aptece Espumisan żeby młodej ten brzuszek tak nie męczył.
W sumie teraz śpi grzecznie, ale do południa to tylko na moim brzuchu spała.

Ja wózek muszę sobie do auta znieść w końcu i nic nie będę musiała wnosić :p
Tzn jedynie młodą będę znosić i wnosić w foteliku :-)

reklama
Jenn u nas pobudki co 1,5-2h więc nie wyobrażam sobie nie mieć małego pod ręką :-D Inna sprawa, że technicznie nie ma możliwości ;-)

Femme super, że mała ładnie przybiera

Jeżyk fajnie, że chłopaki dali radę, a Ty poimprezowałaś :-D

Ale dziś mam pełne cyce... I nie wiem czemu, młody jakoś częściej specjalnie nie je, wręcz nocka była fajna (2h, cyc, sen itd)... Może to jednak ten słód w kawie :-D

Ja tak, jak alecta, śpię z Młodym w drugim pokoju, na materacu na podłodze :-D
W nocy wyciągam cyca i przysypiam :-p

alecta, oj, elektryczny laktator to CUDO!!! Ja kocham mój, cóż za wygoda, nie trzeba łapą machać :-D

Ok, "mogę" edytować... Co prawda jakoś dziwnie idzue i kolory u Mommy i Nulini zmienialam 40min ale zawsze coś. Jak wykapie dzieciaki postaram się wszystkie nowe mamusie z maluchami dopisać

Jagoda śpi w swojej kołysce w naszej sypialni,swój pokój dostanie jak będzie wi€ksza.padam na pysia,chyba triche przesadzi£am dzisiaj)sprzątanie,długi spacer,przedszkole po małą,a potem popołudniowe krzątanie sie.kregosłupmnie napieprza masakrycznie.mam nadzieje żenoc minie spokojnie.jutro czeka nas impreza-urodziny Niny,dobrze że nie robue w domu bo bym nie da£a rady z 7 dzieciakami.

reklama
Do góry