reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk czyli wg Waszego doświadczenia mogę jeszcze zaszaleć i mieć trzecie Bobo, skoro kolejne coraz bardziej grzeczne wychodzą;-) A tak na serio to : ZDRÓWKA

McPearl, Jezyk ja też zielonościami w kupie się nie przejmuję. W szpitalu dziecięcym jak pytali o kupę to zawsze mówili, że kolor ich nie interesuje a konsystencja.

Agulqa chętnie bym poszła, ale nie miałam gdzie :-/

Heh ja też kupami się nie przejmuję.
W sumie Lila miała raz taka zielonkawa :p

Nulini ja dałam zaświadczenie ze szpitala, akt urodzenia i podanie o macierzyński.

Jeżyk ja też mam w Pue już przyznane i daty każdej wypłaty też już mam wyszczególnione do 11.01.2016 :-D
Oby męża nic powaznegonie złapało.

Lila dopiero zasnęła.
Odciągnęłam mleko i co chwila dojadała, chyba że 2h jej to zajęło.
Eh czemu oba nie może najeść się raz a porządnie.
Jeszcze rozumiem z cycka, że przysypia, że musi się bardziej namęczyć itp, ale z butli nie powinno być takich problemów.

Lay dasz rade, chociaz lęk rozumiem, bo z pierwszym dzieciorem też miałam podobnie. Ale szybko wpadniesz w rytm i będą leciały dni za dniami ... zaraz tu będziemy roczki świętować ... przezywac przedszkola itd

Btw co ze Szprajtem? dalej dwupakuje? Miała dzisiaj chyba rodzić ? :p

Nie piszcie o macierzyńskim, bo mnie k**** łapie. Ja muszę złożyć podanie o zasiłek dla bezrobotnych i cieszyć sie z 5 stów :p

reklama
Do góry