reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Współczuje dziewczyny kolek i innych problemów brzuszkowych.Jagoda póki co w miare grzeczna,chociaż jak zaśnie namnie to też nie da sie odłożyć do łóżeczka.łakomczuchem nie jest,spokojnie wystarcza to co mam w cyckach.

reklama
Indi ja mojego też nie jestem w stanie nakarmić do syta moim mlekiem.. Wkurza mnie odciąganie, bo bolą mnie sutki i czuje się jak krowa z tą dojarką :-) A z kolei jak chcę żeby sam popił przy piersi, to mi podsypia, zastanawia się, trochę aktywnie ssie, po czym sobie ciamka także wolę dawać mu butlą..

Indi moja teściowa uważa tak samo,że on jest rozpieszczony i tak go nauczyliśmy :-p a ciekawe jak "olewać" płaczące niemowle i nie brać na ręce :sorry: ale niech sobie pogada tyle jej
jenn mam identyczne zdanie co do odciągania-jak krowa w mleczarni :-p

Dziewczyny ja już pisalam kiedyś, że mój Kacper był taki wrzeszczacy i niespiacy przez 1.5 roku także naprawdę Was rozumiem. Też gadali, że go rozpiescilismy i w ogóle. Ale on z płaczu aż się zanosil, nie uspokajal się sam z siebie. W nocy było ciągle widzenie na cycku albo na rękach, do tego kolki itp. Na spacersch spał z 30 min.i potem ryk. Dobrze że było ciepło to jak nie zdazylismy do domu to na ręce. My nie znaleźliśmy metody, jak go zmienić ;) Cypek już był grzeczniejsxy, a Franuś to w ogóle cud malina.
Dziewczyny głowy do gory. To w końcu minie, obiecuje :D

Hej ;-)
W końcu was trochę poczytałam :-) widzę że dzieci wam nieźle dają popalić :p u mnie póki co nie ma problemu z czasem spokojnie się sobą mogę zająć ;-) w nocy jedzenie co 2h ale je przez 10-15min i do kołyski ładnie spać więc się wysypiam :p oby nic się nie zmieniło

Dzisiaj byłam 2h poza domem załatwić macierzyńskie pzu itp mąż dał sobie radę ładnie ;-) tylko mu mała kocyk zasikala :p

Ja się boję z moją chudzinka póki co na spacer ruszyć :-/ jutro będzie położna to zobaczymy co powie no i ciekawa jestem ile przybrała mała mycha :-)

Agulqa fajny gest ze strony banku :)

Przyszła dzisiaj moja gra, ale jeszcze jej nie odpalalam, bo jak na razie Nikson tancuje przy swojej grze.
No i byla u nas pokozna z waga.
Mloda wazy juz 3400!
Idzie jak burza, od poniedzialku 200g jej przybyło :D

Ja ogólnie powoli padam na pysk.
Nie śpię gdzieś od 4.30, bo najpierw bylo cyckowanie, pozniej kupa i odciaganie nosa, znów cyckowanie.
Mloda niby usnela, ale cos marudzila przez sen i przestala dopiero jak ja przytulilam.
Niestety jakies 20 min później zadzwonil budzik i trzeba bylo zaczac szykowac siebie i dzieciaki do przedszkola odwiezc.

Teraz tesciowienz Tymkiem i Ł pojechali do Biedry na jakies zakupy, Lila śpi, a Nikson kreci sie jak smrod po gaciach i nie woe czego chce od życia :p
A ja najchętniej poszlabym już spać...

reklama
Alecta to idz spac :-D

Syn nas zrobil w ch.ujka:-D
Szykowalismy mu kapanie a on w tym czasie zasnal u siebke w lozeczku :p co za maly smrodek :p

A w prezencie od banku jest body, spioch, 2pary skarpetek, smoczek i 20pampersow od 4 do 9kg, aaa i bawelniana czapeczka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry