Współczuje dziewczyny kolek i innych problemów brzuszkowych.Jagoda póki co w miare grzeczna,chociaż jak zaśnie namnie to też nie da sie odłożyć do łóżeczka.łakomczuchem nie jest,spokojnie wystarcza to co mam w cyckach.
reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Indi ja mojego też nie jestem w stanie nakarmić do syta moim mlekiem.. Wkurza mnie odciąganie, bo bolą mnie sutki i czuje się jak krowa z tą dojarką :-) A z kolei jak chcę żeby sam popił przy piersi, to mi podsypia, zastanawia się, trochę aktywnie ssie, po czym sobie ciamka także wolę dawać mu butlą..
bada m.
Indi moja teściowa uważa tak samo,że on jest rozpieszczony i tak go nauczyliśmy a ciekawe jak "olewać" płaczące niemowle i nie brać na ręce ale niech sobie pogada tyle jej
jenn mam identyczne zdanie co do odciągania-jak krowa w mleczarni
jenn mam identyczne zdanie co do odciągania-jak krowa w mleczarni
agulqa_b
Jenn jeszcze nie wiem ;-) czekam na otwarcie z ł ale widzialam smoczek i skarpetki
Dziewczyny ja już pisalam kiedyś, że mój Kacper był taki wrzeszczacy i niespiacy przez 1.5 roku także naprawdę Was rozumiem. Też gadali, że go rozpiescilismy i w ogóle. Ale on z płaczu aż się zanosil, nie uspokajal się sam z siebie. W nocy było ciągle widzenie na cycku albo na rękach, do tego kolki itp. Na spacersch spał z 30 min.i potem ryk. Dobrze że było ciepło to jak nie zdazylismy do domu to na ręce. My nie znaleźliśmy metody, jak go zmienić Cypek już był grzeczniejsxy, a Franuś to w ogóle cud malina.
Dziewczyny głowy do gory. To w końcu minie, obiecuje
Dziewczyny głowy do gory. To w końcu minie, obiecuje
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej ;-)
W końcu was trochę poczytałam :-) widzę że dzieci wam nieźle dają popalić u mnie póki co nie ma problemu z czasem spokojnie się sobą mogę zająć ;-) w nocy jedzenie co 2h ale je przez 10-15min i do kołyski ładnie spać więc się wysypiam oby nic się nie zmieniło
Dzisiaj byłam 2h poza domem załatwić macierzyńskie pzu itp mąż dał sobie radę ładnie ;-) tylko mu mała kocyk zasikala
Ja się boję z moją chudzinka póki co na spacer ruszyć :-/ jutro będzie położna to zobaczymy co powie no i ciekawa jestem ile przybrała mała mycha :-)
W końcu was trochę poczytałam :-) widzę że dzieci wam nieźle dają popalić u mnie póki co nie ma problemu z czasem spokojnie się sobą mogę zająć ;-) w nocy jedzenie co 2h ale je przez 10-15min i do kołyski ładnie spać więc się wysypiam oby nic się nie zmieniło
Dzisiaj byłam 2h poza domem załatwić macierzyńskie pzu itp mąż dał sobie radę ładnie ;-) tylko mu mała kocyk zasikala
Ja się boję z moją chudzinka póki co na spacer ruszyć :-/ jutro będzie położna to zobaczymy co powie no i ciekawa jestem ile przybrała mała mycha :-)
agulqa_b
Jezyk jak nie minie to bierzesz wszystkie nasze dzieciaki na tydziem do siebie a my odpoczywamy
Femme nie doluj zmeczonych matek
Femme nie doluj zmeczonych matek
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa spokojnie u mnie dopiero tydzień i dwa dni jeszcze czekam aż się wszystko spie***
Agulqa fajny gest ze strony banku
Przyszła dzisiaj moja gra, ale jeszcze jej nie odpalalam, bo jak na razie Nikson tancuje przy swojej grze.
No i byla u nas pokozna z waga.
Mloda wazy juz 3400!
Idzie jak burza, od poniedzialku 200g jej przybyło
Ja ogólnie powoli padam na pysk.
Nie śpię gdzieś od 4.30, bo najpierw bylo cyckowanie, pozniej kupa i odciaganie nosa, znów cyckowanie.
Mloda niby usnela, ale cos marudzila przez sen i przestala dopiero jak ja przytulilam.
Niestety jakies 20 min później zadzwonil budzik i trzeba bylo zaczac szykowac siebie i dzieciaki do przedszkola odwiezc.
Teraz tesciowienz Tymkiem i Ł pojechali do Biedry na jakies zakupy, Lila śpi, a Nikson kreci sie jak smrod po gaciach i nie woe czego chce od życia
A ja najchętniej poszlabym już spać...
Przyszła dzisiaj moja gra, ale jeszcze jej nie odpalalam, bo jak na razie Nikson tancuje przy swojej grze.
No i byla u nas pokozna z waga.
Mloda wazy juz 3400!
Idzie jak burza, od poniedzialku 200g jej przybyło
Ja ogólnie powoli padam na pysk.
Nie śpię gdzieś od 4.30, bo najpierw bylo cyckowanie, pozniej kupa i odciaganie nosa, znów cyckowanie.
Mloda niby usnela, ale cos marudzila przez sen i przestala dopiero jak ja przytulilam.
Niestety jakies 20 min później zadzwonil budzik i trzeba bylo zaczac szykowac siebie i dzieciaki do przedszkola odwiezc.
Teraz tesciowienz Tymkiem i Ł pojechali do Biedry na jakies zakupy, Lila śpi, a Nikson kreci sie jak smrod po gaciach i nie woe czego chce od życia
A ja najchętniej poszlabym już spać...
reklama
agulqa_b
Alecta to idz spac
Syn nas zrobil w ch.ujka
Szykowalismy mu kapanie a on w tym czasie zasnal u siebke w lozeczku co za maly smrodek
A w prezencie od banku jest body, spioch, 2pary skarpetek, smoczek i 20pampersow od 4 do 9kg, aaa i bawelniana czapeczka ;-)
Syn nas zrobil w ch.ujka
Szykowalismy mu kapanie a on w tym czasie zasnal u siebke w lozeczku co za maly smrodek
A w prezencie od banku jest body, spioch, 2pary skarpetek, smoczek i 20pampersow od 4 do 9kg, aaa i bawelniana czapeczka ;-)
Ostatnia edycja: