reklama
Doggi, kiedy Ty znajdujesz czas na obzeranie sie I na cwiczenia? Ja nawet rano sniadanie z trudem jem. Dzisiaj jadlam I w tym samym czasievmalego karmilam, bo sie dark. O cwiczeniachvtez poki co moge chyba zapomniec
Jenn, moj tez taki zarloczny, az sie czasami dziwie gdzie on to wszystko miesci, na nie nafszam z produkcja !
Wczoraj bylismy u lekarza to mowila nam, zeby ostawic mm I tylko cyckiem karmic. W dzien to niech sobie cycka ale w nocy dostaje odciagniete z laktatora + mm. Serio nie wyrabiam, po 1 nocy cyckania padam na ryj! Chyba poprostu zmienimy mleko, bo czytalam wlasnie ze to co teraz uzywamy czesto powoduje takie objawy jakie nasz ma
Jenn, moj tez taki zarloczny, az sie czasami dziwie gdzie on to wszystko miesci, na nie nafszam z produkcja !
Wczoraj bylismy u lekarza to mowila nam, zeby ostawic mm I tylko cyckiem karmic. W dzien to niech sobie cycka ale w nocy dostaje odciagniete z laktatora + mm. Serio nie wyrabiam, po 1 nocy cyckania padam na ryj! Chyba poprostu zmienimy mleko, bo czytalam wlasnie ze to co teraz uzywamy czesto powoduje takie objawy jakie nasz ma
jenn200818
Fanka BB :)
Ja po prostu się zastanawiam gdzie on to wszystko mieści, skoro żołądek taki malutki.. No i nie chciałabym go przekarmić. Wiem, że mojego mleka to może jeść do woli, ale z mm już tak nie jest..
Tasia001
Ja tak miałam z Dominką jak opisujecie... ciągłe jedzenie, ulewanie, kolki. Teraz Ewelinka chyba wie, że mama nie dałaby rady i jest grzeczna. Co prawda jak już zaczyna jeść to schodzi nawet 1h, ale później śpi albo leży sobie spokojnie w łóżeczku lub kołysce.
LayDeeK u nas z usypianiem nie ma problemu, ale sprawdza przy Dominice sprawdziło się Usypianki | Radio • Muzyka • Piosenki • Dla dzieci | Radio4baby
LayDeeK u nas z usypianiem nie ma problemu, ale sprawdza przy Dominice sprawdziło się Usypianki | Radio • Muzyka • Piosenki • Dla dzieci | Radio4baby
bada m.
zdrówka dla chorujących -dużych i małych
mój Gniewko z tego co tu czytam najgorszy na forum styczniówek,na okrągło trzeba nosić,a jak nie ma kolki to ulewa i tak w kółko,dziś nawet na spacerze nie pospał :-( teraz śpi przy suszarce ,ale to i tak jego najdłuższa dziś drzemka całe 40 minutnie wiem co komu zrobiłam,i za co ta kara,ale co nas nie zabije to nas wzmocni
wczoraj m kazał wyjść z domu popołudniu się zresetować,a po powrocie przyznał mi racje,że też chciał naszego wyczekanego maluszka przez okno wyrzucić lub oddać do adopcji
kołyska parzy jak u agulqa i śpi z nami,ale też nie najlepiej,a raczej zależy kiedy,mówią ,że najgorsze pierwsze 3 miesiące -oby był już kwiecień tyle mojego co sobie ponarzekam,a jeszcze wczoraj się śmiałam sama do siebie,jak alecta wymysla obiadek,a ja się zastanawiam nie co na obiad tylko czy w ogóle coś uda mi się zrobić
mój Gniewko z tego co tu czytam najgorszy na forum styczniówek,na okrągło trzeba nosić,a jak nie ma kolki to ulewa i tak w kółko,dziś nawet na spacerze nie pospał :-( teraz śpi przy suszarce ,ale to i tak jego najdłuższa dziś drzemka całe 40 minutnie wiem co komu zrobiłam,i za co ta kara,ale co nas nie zabije to nas wzmocni
wczoraj m kazał wyjść z domu popołudniu się zresetować,a po powrocie przyznał mi racje,że też chciał naszego wyczekanego maluszka przez okno wyrzucić lub oddać do adopcji
kołyska parzy jak u agulqa i śpi z nami,ale też nie najlepiej,a raczej zależy kiedy,mówią ,że najgorsze pierwsze 3 miesiące -oby był już kwiecień tyle mojego co sobie ponarzekam,a jeszcze wczoraj się śmiałam sama do siebie,jak alecta wymysla obiadek,a ja się zastanawiam nie co na obiad tylko czy w ogóle coś uda mi się zrobić
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Lay moj jak sie go ubiera to histeria, musi poczuc swieze powietrze
Doggi ale zazdroszcze Stacha spiocha
Jaka chuste kupilas przypomnij?
Jenn moj tez ciagle je ;-)
Mlody wlasnie lezy i wali kupe z pierdami i jest sukces bo nie placze przy tym
Bylismy na bioderkach, kontrola za 3mce.
Nic dzis nie zrobilam poza wizyta u ortopedy z malym a padam na pysk
Nogi mnie tak bola, sa jak z waty
Poza tym jestem jakas zje.bana
Patrze na malego, sciska mmie w gardle i zanosi sie na lzy.
I nie, to nie baby blues. Ja chyba nadal niedowierzam w to ze jest z nami caly i zdrowy...
Patrzcie co nam z siedziby ł banku przyslali
Doggi ale zazdroszcze Stacha spiocha
Jaka chuste kupilas przypomnij?
Jenn moj tez ciagle je ;-)
Mlody wlasnie lezy i wali kupe z pierdami i jest sukces bo nie placze przy tym
Bylismy na bioderkach, kontrola za 3mce.
Nic dzis nie zrobilam poza wizyta u ortopedy z malym a padam na pysk
Nogi mnie tak bola, sa jak z waty
Poza tym jestem jakas zje.bana
Patrze na malego, sciska mmie w gardle i zanosi sie na lzy.
I nie, to nie baby blues. Ja chyba nadal niedowierzam w to ze jest z nami caly i zdrowy...
Patrzcie co nam z siedziby ł banku przyslali
Załączniki
jenn200818
agulqa jaki ładny prezent, a co jest w środku? :-)
bada może Gniewko teraz się wyszaleje a za chwilę będzie aniołkiem ;-)
Mój A ciągle żartuje o oddaniu małego, jak płacze albo nie chce spać.. a to ja właściwie robię prawie wszystko łącznie z nocnym wstawaniem :-)
bada może Gniewko teraz się wyszaleje a za chwilę będzie aniołkiem ;-)
Mój A ciągle żartuje o oddaniu małego, jak płacze albo nie chce spać.. a to ja właściwie robię prawie wszystko łącznie z nocnym wstawaniem :-)
ByJenn, mojego by sie nie dalo cyckiem przekarmic bo nie mam tyle mleka. Wydaja mnie do pusta I zazwyczaj placze o jeszcze to mu wtedy serwuje butle. Laktatorem max 200 ml na dove wyciagbe I juz mnie to zaczyna wkurzac, bo I'd tego ciagniecia skora na cyckach mnue swedzi I boli
Bad a twoj to chyba mojego jakis brat blizniak jest jajuz jestem swiecie przekonana ze u niego w kolysce chyba straszy czy cos
Najbardziej mnie rozwalaja czasami teksty moich kolezanek, ktore juz maja odchowane dzieci, ze piwinnam go uczyc rutyny I nie leciec jak tylko zaplacze. Tylko ze jedna z nich np ma synka ktory nuemowlwctwo spedzil w bujaczku I nawet nie zaplakal,a moj raz ze ma kolki, a dwa ze poprostu chyba potrzebuje wiecej uwagi. Chyba sie zamkne przed wszystkim az moj dziec troche podrosnie I sie ogarnie.
Bad a twoj to chyba mojego jakis brat blizniak jest jajuz jestem swiecie przekonana ze u niego w kolysce chyba straszy czy cos
Najbardziej mnie rozwalaja czasami teksty moich kolezanek, ktore juz maja odchowane dzieci, ze piwinnam go uczyc rutyny I nie leciec jak tylko zaplacze. Tylko ze jedna z nich np ma synka ktory nuemowlwctwo spedzil w bujaczku I nawet nie zaplakal,a moj raz ze ma kolki, a dwa ze poprostu chyba potrzebuje wiecej uwagi. Chyba sie zamkne przed wszystkim az moj dziec troche podrosnie I sie ogarnie.
Ostatnia edycja:
reklama
Tasia001
Indi dasz radę i nie słuchaj takich tekstów, bo każde dziecko inne. Ja sama to widzę, bo jakoś postępowania z niemowlakiem nie zmieniłam a między dziewczynkami jest kolosalna różnica. Dominika robiła dym na cały blok o wszystko, Ewelinka potrafi zapłakać i sama się uspokoić.
Z każdym dniem, miesiącem będzie coraz lepiej
Z każdym dniem, miesiącem będzie coraz lepiej