reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mały śpi do teraz po karmieniu po 4 :-D pięknie by było gdyby tak mi spał w nocy zawsze.

Lay bo mała ciebie czuje, twoje bicie serca, ciepło i chce z tobą spać. Ja tez tak miałam przez kilka nocy i pewnie to się będzie powtarzać. Po prostu dziecko potrzebuje ciepła mamusi :-) ja z klocusiem jak tak spałam to już taka zła byłam że miałam ze go cyganom sprzedam bo kręgosłup to myślałam że mi pęknie.

reklama
JAgodzie co$ jakby w nocy przeszkadzało,dużo pierdziochów szło.my$lałam co mogło jej zaszkudzić i chyba postawie na brokuły bo nic innwgo takiego nie jad£am...mam nadzieje że w ciagu dniabedie lepiej.

Ja przytulam Weroniczke. Całuje, tule, śpiewam. A ten potworek mały owszem zasypia. Ale smoczek w buzi ciumka głośno, a to znak ze nie spi głęboko :)

Lay, suszarka, farelka, cokolwiek co szumi. Ja używam tego szumisia i nie narzekam :-) młody od suszarki był po prostu uzależniony :-p

nieobecna, to niezły hard core miałaś...ale przeżyłaś! My kobiety jesteśmy wielkie :tak::tak::tak:

Mój do niedzieli w domu ale pożytek z niego mam tylko taki, że jak muszę gdzieś wyjść na zakupy to mogę. Ale to raz dra, pół h bo młoda szaleje. A tak to albo gdzieś wybywa, albo coś innego ma do roboty...przy małej praktycznie wszystko robię ja. Czasami ją ponosi jak już no i wodę do kąpieli :-p

Polecam suszarkę z YouTube :) bo na normalnej na prąd nie idzie zarobić :) ja mam pod tableta podpięte głośniki :)

Jej ale jestem szczęśliwa :) ide jutro do kosmetyczki :) a tak bym chciała jeszcze do hm pojechać :) muszę coś wymyślić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja nie szczepię na nic dodatkowego, Młodej też nie szczepiłam, mimo, że miała rok i miesiąc jak poszła do żłobka, a 2,5 roku jak poszła do przedszkola ;-)

reklama
Ja wybywam ok 12 do Bydgoszczy.... Ale mały będzie miał 2 osoby :-D Bo małż sam by nie dał rady a ja bym mandaty pozarabiała same po drodze pędząc.... W przyszłym tyg planuje iść na zakupy jakieś ciuchy pokupować albo nawet jutro ;-)

U mnie szumiś właśnie szumi :-D a wcześniej dziobak mały siedział ze mną w łazience w bujaczku jak się kąpałam - nie powiem(ale też nie chwalę żeby nie zapeszyć) daje mi się dziecko wykąpać na spokojnie codziennie :-) Nawet pomalować się da , ładną mamę chce mieć ;-)

Do góry