Jezyk u Oli antybiotyk momentalnie pomógł, oby Kacper tez tak szybko wyzdrowial
Nieobecna o matko, rzygam juz strażakiem samem
u nas w kółko strażak sam, kot prot, my Little pony itp grrrr i w kółko te same odcinki a no i ulubieniec mojego T tree fu tom.... Ech trójka dzieci
Super ze brak wymiotów. A co to za mleko?
Alecta ja Ole z przyjemnością zawoze w końcu okazja by się wyrwać z domu
LayDeeK ja nie kołysze, chwile po jedzeniu tulimy się a potem go kładę do wyra, i on leży w łóżeczku i jak ma problem to go głaszcze itp ale nie wyciągam, na początku nie pomagało zbyt szybko ale z czasem prxywykl i teraz już nie robi kłopotów
Suseł oj brokuły to zło, ja co prawda choruje na jelita ale wystarczy ze T zrobi sos do makaronu z brokułami o ja sobie powyciagam je to i tak potem swoje odchorowac muszę tak samo z papryką mam
McPearl mój też nie kwapil się do pomocy. Powiedziałam mu co o tym myślę i od razu zmienił podejście
Nulini ja też nic dodatkowego, tym bardziej te rotawirusy (btw jak ładnie teraz nazywają sraczke i rzyganie
)
Mommy to mój wzrost aktywności od 20-22 o 22 krzyk i żarcie i idzie spać i śpi do 5 wstaje zjeść i śpi dalej
Przyszła moja chusta jakieś 30min temu
zaraz spróbuję się w nią zamotac
U nas dziś lazy Day posprzatalam i teraz ze stachem pół śpimy po jedzeniu
Tak na marginesie jak ja mam schudnąć jak ja jem całe dnie, masacra jakaś. Dlatego mocno ćwiczę podjęłam #PLANKwyzwanie, na biezni latam i ćwiczę brzuszki i poslady z mel b, ale na moje obzarstwo i tak nie pomaga