reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy to moj poszedl ze mna jak sie kapalam i po 5min byla afera :-\

W ogole nie spi juz ponad 3h, wlozylam go do gondoli i otworzylam okno z mysla ze zasnie
Pobujalam chwile gondola, zamknal oczy wiec wyszlam. Poszlam teraz patrze a on ma oczy jak 5zl i w ogole o spaniu nie mysli:-\

Agulqa mój ostatnio oczy jak 5 zł robi w godzinach 22-23. Ani myśli spać.Wczoraj tak samo było ale wkońcu go zmogło..... Jak wrócę z Bydg to na spacer lecimy :-) Kocha zdecydowanie spacerki :-) Szkoda , że muszę jechać bo piękna pogoda jest i z chęcią teraz bym wyszła.... :-(

Moja tez kocha spacery. Tylko w kombinezon ja wsadze i juz oczka zamknięte :-)
Ale ze mnie matka!
Nie jarnelam sie, ze dziecko ma pieluchę zakupkana i dlatego taka marudna była. Przewinelam, nakarmiłam i spi :-)

Jezyk u Oli antybiotyk momentalnie pomógł, oby Kacper tez tak szybko wyzdrowial :)

Nieobecna o matko, rzygam juz strażakiem samem :p u nas w kółko strażak sam, kot prot, my Little pony itp grrrr i w kółko te same odcinki a no i ulubieniec mojego T tree fu tom.... Ech trójka dzieci
Super ze brak wymiotów. A co to za mleko?

Alecta ja Ole z przyjemnością zawoze w końcu okazja by się wyrwać z domu ;)

LayDeeK ja nie kołysze, chwile po jedzeniu tulimy się a potem go kładę do wyra, i on leży w łóżeczku i jak ma problem to go głaszcze itp ale nie wyciągam, na początku nie pomagało zbyt szybko ale z czasem prxywykl i teraz już nie robi kłopotów

Suseł oj brokuły to zło, ja co prawda choruje na jelita ale wystarczy ze T zrobi sos do makaronu z brokułami o ja sobie powyciagam je to i tak potem swoje odchorowac muszę tak samo z papryką mam

McPearl mój też nie kwapil się do pomocy. Powiedziałam mu co o tym myślę i od razu zmienił podejście :)

Nulini ja też nic dodatkowego, tym bardziej te rotawirusy (btw jak ładnie teraz nazywają sraczke i rzyganie :p)

Mommy to mój wzrost aktywności od 20-22 o 22 krzyk i żarcie i idzie spać i śpi do 5 wstaje zjeść i śpi dalej

Przyszła moja chusta jakieś 30min temu :) zaraz spróbuję się w nią zamotac ;)

U nas dziś lazy Day posprzatalam i teraz ze stachem pół śpimy po jedzeniu

Tak na marginesie jak ja mam schudnąć jak ja jem całe dnie, masacra jakaś. Dlatego mocno ćwiczę podjęłam #PLANKwyzwanie, na biezni latam i ćwiczę brzuszki i poslady z mel b, ale na moje obzarstwo i tak nie pomaga :(

Doggi- też mam taką nadzieję, tym bardziej że wczoraj dostał na wieczór pierwszą dawkę i już nocka była spoko.

Za to Piotrek teraz śpi i łyka tabletki! Nie!!! Oby on się nie rozlozyl.

Ja dzisiaj też lenistwo,zamówiłam tylko zakupy w tesco.sprzątać bede jutro.dzisia w ramach spacerku lidla chce zaliczyć.

LayDeek poszukaj aplikacji Baby Sleep Instant tam sa wszelakie odglosy potrzebne do usypiania :)

Agulqa_b moj tez dzis postanowił nie spac wogole

reklama
gosiane nawet nie wiedziałam, że takie aplikacje istnieją.. super :-)
Doggi to szybko zaczęłaś ćwiczyć, uważaj tylko żebyś sobie czegoś nie nadwyrężyła.. bo to różnie bywa.

Piotruś jest małym żarłokiem, najpierw zjadł 110 ml odciągniętego mleka.. no i się przymulił trochę, więc już myślałam, że zaśnie, a tu lipa.. Jeszcze się jedzenia domagał i wypił 30 ml mm no i wygląda na to, że powoli zasypia.. oczywiście na swojej matce, bo najwygodniej :-) Czy Wasze maluchy też takie nienażarte? Niby za chwilę mały skończy miesiąc, no ale mam wrażenie, że strasznie dużo je..

Do góry