reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy to moj poszedl ze mna jak sie kapalam i po 5min byla afera :-\

W ogole nie spi juz ponad 3h, wlozylam go do gondoli i otworzylam okno z mysla ze zasnie
Pobujalam chwile gondola, zamknal oczy wiec wyszlam. Poszlam teraz patrze a on ma oczy jak 5zl i w ogole o spaniu nie mysli:-\

Agulqa mój ostatnio oczy jak 5 zł robi w godzinach 22-23. Ani myśli spać.Wczoraj tak samo było ale wkońcu go zmogło..... Jak wrócę z Bydg to na spacer lecimy :-) Kocha zdecydowanie spacerki :-) Szkoda , że muszę jechać bo piękna pogoda jest i z chęcią teraz bym wyszła.... :-(

Moja tez kocha spacery. Tylko w kombinezon ja wsadze i juz oczka zamknięte :-)
Ale ze mnie matka!
Nie jarnelam sie, ze dziecko ma pieluchę zakupkana i dlatego taka marudna była. Przewinelam, nakarmiłam i spi :-)

Jezyk u Oli antybiotyk momentalnie pomógł, oby Kacper tez tak szybko wyzdrowial :)

Nieobecna o matko, rzygam juz strażakiem samem :p u nas w kółko strażak sam, kot prot, my Little pony itp grrrr i w kółko te same odcinki a no i ulubieniec mojego T tree fu tom.... Ech trójka dzieci
Super ze brak wymiotów. A co to za mleko?

Alecta ja Ole z przyjemnością zawoze w końcu okazja by się wyrwać z domu ;)

LayDeeK ja nie kołysze, chwile po jedzeniu tulimy się a potem go kładę do wyra, i on leży w łóżeczku i jak ma problem to go głaszcze itp ale nie wyciągam, na początku nie pomagało zbyt szybko ale z czasem prxywykl i teraz już nie robi kłopotów

Suseł oj brokuły to zło, ja co prawda choruje na jelita ale wystarczy ze T zrobi sos do makaronu z brokułami o ja sobie powyciagam je to i tak potem swoje odchorowac muszę tak samo z papryką mam

McPearl mój też nie kwapil się do pomocy. Powiedziałam mu co o tym myślę i od razu zmienił podejście :)

Nulini ja też nic dodatkowego, tym bardziej te rotawirusy (btw jak ładnie teraz nazywają sraczke i rzyganie :p)

Mommy to mój wzrost aktywności od 20-22 o 22 krzyk i żarcie i idzie spać i śpi do 5 wstaje zjeść i śpi dalej

Przyszła moja chusta jakieś 30min temu :) zaraz spróbuję się w nią zamotac ;)

U nas dziś lazy Day posprzatalam i teraz ze stachem pół śpimy po jedzeniu

Tak na marginesie jak ja mam schudnąć jak ja jem całe dnie, masacra jakaś. Dlatego mocno ćwiczę podjęłam #PLANKwyzwanie, na biezni latam i ćwiczę brzuszki i poslady z mel b, ale na moje obzarstwo i tak nie pomaga :(

Doggi- też mam taką nadzieję, tym bardziej że wczoraj dostał na wieczór pierwszą dawkę i już nocka była spoko.

Za to Piotrek teraz śpi i łyka tabletki! Nie!!! Oby on się nie rozlozyl.

Ja dzisiaj też lenistwo,zamówiłam tylko zakupy w tesco.sprzątać bede jutro.dzisia w ramach spacerku lidla chce zaliczyć.

LayDeek poszukaj aplikacji Baby Sleep Instant tam sa wszelakie odglosy potrzebne do usypiania :)

Agulqa_b moj tez dzis postanowił nie spac wogole

reklama
gosiane nawet nie wiedziałam, że takie aplikacje istnieją.. super :-)
Doggi to szybko zaczęłaś ćwiczyć, uważaj tylko żebyś sobie czegoś nie nadwyrężyła.. bo to różnie bywa.

Piotruś jest małym żarłokiem, najpierw zjadł 110 ml odciągniętego mleka.. no i się przymulił trochę, więc już myślałam, że zaśnie, a tu lipa.. Jeszcze się jedzenia domagał i wypił 30 ml mm no i wygląda na to, że powoli zasypia.. oczywiście na swojej matce, bo najwygodniej :-) Czy Wasze maluchy też takie nienażarte? Niby za chwilę mały skończy miesiąc, no ale mam wrażenie, że strasznie dużo je..

Do góry