reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Emilchen oby bez antybiotykj
A kurier ciekawe czy we wszystkim taki szybki :-\

Nulini ma strong i 3 i slaaabo :p

U nas taka pogoda ze caly dzien spimy z R
Ciekawe co w nocy bedzie robil

reklama
Olaboga w ciąży czułam się jak kupa a wygladalam super (no może nie pod koniec) a teraz.... Czuje się super a wyglądam jak kupa... Wszystko mi się sypie (poza włosami :p) moja cera... Dramat tesciowa dawała mi miliony maści i nic nie pomagało nawet gorzej Sue robiło, teraz patrze a z mojej głowy ŚNIEG LECI pierwszy raz w życiu mam łupież!!!! Wtf?! Skórki kolo paznokci odchodzą mi płatami. A te dziwactwa na twarzy o zgrozo, cały ryjek mam czerwony :/ i nic nie pomaga na to. Tesciowa dziś mi przyniosła jakiś krem sterydowy może to pomoże jak nie to będę musiała iść do dermatologa bo teściowej juz się kończą pomysły co mi dać.

emilchen skargę napisz, co za skandal.. No i trzymam kciuki za zdrowie, żeby antybiotyk nie był potrzebny.

Do mnie dzisiaj dotarła zamówiona chusta, właśnie się pierze no i jutro będę testować.. Z rysunków wynika, że nie jest tak ciężko ją zawiązać, więc może nie będzie tak źle :-)

Nullini mnie właśnie na początku odsysanie nie bolało, teraz dopiero boli przynajmniej na początku, potem już się sutki przyzwyczajają.. Tak czy siak wkurza mnie, że muszę używać tego cholerstwa.

Emilchen co za palant!!! Mi kurier kiedys zostawil paczke w punkcie odbioru i tez idiota nic nie dal znac ani awizo nie zostawił.

Doggi ja mam mega suchą skórę a paznokcie to dramat jakiś :/

Jenn a jaką w koncu kupiłaś. Polecam ci filmiki z yt naturalnamama, dobrze dziewczyna pokazuje dociaganie i korektę dziecka.

Jezyk :/ biedny... czasami nie da sie bez antybiotyku niestety. Przynajmniej szybko sie poczuje lepiej. Zdrowka duzo dla niego.

Jezyk. zdrowia dla Kacpra. Antybiotyk szybko pomoże, moja Nina już zdrowa po 4 dniach brania i dzisiaj do przedszkola poszła.
Ja nie mam żadnych problemów z cerą, paznokciami itp. Jest tak jak przed ciążą. Dokuczają mi z kolei dłonie, kiedyś je sobie trochę odmroziłam i teraz zimą to masakra- całe czerwone, szczypią. Muszę się przejść do dermatologa. I do tego znowu trochę ze mnie krew leci, położna mówiła że tak może być- że przerwa i potem znowu troch się oczyszcza.
Udało mi się przespać godzinke, tak jak przypuszczałam Jagoda zasnęła w domu po spacerze i śpi już prawie 2 godziny. M poszedł po Nine do przedszkola wiec mam jeszcze chwile dla siebie.

reklama
Francik śpi, a my jakiś film na TVN oglądamy. Pewnie jeszcze zanim pójde spać to wstanie do karmienia. Oby tylko brzuszek go nie bolał to będzie super.

Jutro rano Piotrek jedzie wózek zobaczyć, także jeszcze trzymać kciuki.

Do góry