reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Idziemy do domu!! Mały ma śladowe ilości żółtaczki, które od wczoraj znikają (ja dalej nic nie widzę). Poza tym wszystko super. U mnie po badaniu lekarz stwierdził, że mi tylko dzieci rodzic tak szybko się zregenerowalam. Cwaniak niech sam sobie rodzi :p

Laydeek- wiem że to marne pocieszenie ale niektóre rzeczy trzeba przeżyć. Dzieciom się jeszcze wszystko kształtuje, uczy swojej pracy. Ja dziś całą nockę taką miałam. Franuś się męczył, a potem od 5 rano spokój. W domu będę piła herbatka koperkowa. Pijesz?

reklama
hej!

jezyk, to super. daj znać jak chłopcy zareagowali na braciszka :tak:

Mommy, odpoczywaj póki jesteś w szpitalu :tak:

femme, super info! a to drugie, które polubiłam też :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

agulqa, nie słyszałam o czymś takim jak przełamanie. hmmm... ale mi się wydaje, że to lekarz by zauważył, a Ty przecież niedawno byłaś na wizycie.

Stokrotka, ale kochane dziewczynki :tak::tak:

miłego dnia!

Mommy zależy wszystko od szpitala, u mnie po cc wypuszczali po 3 dobie, a wiem, że w niektórych dopiero po 4 wypuszczają.

Jeżyk super, że idziecie do domku!

LayDeeK, tak jak Jeżyk napisała, spróbuj pić herbatkę koperkową. Ona dobrze działa na brzuszek.

Kurde Nikola jest chora, Ł idzie z nią dzisiaj do lekarza.
Wczoraj miałam stan podgorączkowy, dzisiaj z rana nawet wyższą temp, ale chyba nam się termometr zwalił, bo Nikson rozgrzana jak nie wiem, a mi po mierzeniu pokazywało 37,2, a później 36,6:confused2:
No i się Niki popłakała, że na razie nie może całować i przytulać Lilki:-(

Unas noc super,tylko 2 pobudki z czego druga o 6 rano.karmimy sie tylko cycem,laktacja sie pomału normuje.jem coraz wiecej rzeczyi nie ma problemów z brzuchem.przewijać sie nie lubi.Lay-kupy macie dobre,odłosy też normalne.ale. z tymi wzdeciami to kiepsko...

alecta, ojjj, to zdrówka :-(. a mnie też wkurzają moje termometry. ten do ucha coś głupio pokazuje i trzeba odejmować, a ten taki co się do czoła zbliża jest poj.ebany. za każdym razem pokazuje inaczej-zależy pod jakim kątem się go dostawi :confused2:. a młody na widok rtęciowego lub takiego elektronicznego, ale pod pachę od razu w histerię wpada.

jaką Lumie planujesz?

Sprite Tymko też nie lubił, a wczoraj jak zobaczył, że Nikoli temperaturę mierzę to sam się upomniał, że jemu też.
A co do Lumii to zastanawiam się nad 735, bo na 930 mnie na razie nie stać:-p a nie chcę Zetki sprzedawać w razie jak Windows mi się za szybko znudzi :-D

Jezyk susper ze do domku

Mommy lepiej zostac chwile dluzej niz zaraz wracac na dzieciecy

Jea, udalo mi sie wykapac. Tzm wziac szybki prysznic :-D

No i jestem zalamana, znow waga pokazala 77 :-(

fajnie, że Tymko ma od kogo przykład brać. u nas chyba na misiu musiałabym pokazywać, ale młody nie jest taki naiwny i wie, że to pluszak hahahaha

ja miałam 735 pół dnia :-D. sprzedałam i zostałam przy mojej 925. ale chcę 1020, bo choć 930 nowa i lepsza, to jednak u mnie decyduje aparat. ostatnio tylko tel. robię fotki i to dlatego.

Susel super ze laktacja uregulowana:)

Mommy laski dobrze piszą bo np. zoltaczka lubi wychodzi na 3 dobe.

Jezyk super ze wsio OK i do domu:)

Laydeek moze jednak cos nie tak w twojej diecie. Za duzo nabialu, za duzo surowych owocow?

Byla polozna. Mlody 3400 z hakiem, wiec przybral ponad norme mimo ze tyle spi;p Napiecie miesniowe idealne, w luk tez sie nie zwija, gruczoly cyckowe w normie i jajeczka tez:) Ale ja mam zakaz nabialu (2-3razy w tygodniu plasterek sera), bo cora skazowa byla i musze obserwowac. Dowiedzialam sie ze surowe jablka są wzdymające, a marchewka gotowana ma wiecej cukru niz surowa! Dieta...

reklama
Alecta- zdrowka dla Nikoli. Biedactwo :( ale to przez te durne pogody! Wszędzie pełno bakterii.

A w ogóle to sama jestem ciekawa jak jest na dworze. Od wtorku nie byłam :p

Do góry