reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Idziemy do domu!! Mały ma śladowe ilości żółtaczki, które od wczoraj znikają (ja dalej nic nie widzę). Poza tym wszystko super. U mnie po badaniu lekarz stwierdził, że mi tylko dzieci rodzic tak szybko się zregenerowalam. Cwaniak niech sam sobie rodzi :p

Laydeek- wiem że to marne pocieszenie ale niektóre rzeczy trzeba przeżyć. Dzieciom się jeszcze wszystko kształtuje, uczy swojej pracy. Ja dziś całą nockę taką miałam. Franuś się męczył, a potem od 5 rano spokój. W domu będę piła herbatka koperkowa. Pijesz?

reklama
hej!

jezyk, to super. daj znać jak chłopcy zareagowali na braciszka :tak:

Mommy, odpoczywaj póki jesteś w szpitalu :tak:

femme, super info! a to drugie, które polubiłam też :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

agulqa, nie słyszałam o czymś takim jak przełamanie. hmmm... ale mi się wydaje, że to lekarz by zauważył, a Ty przecież niedawno byłaś na wizycie.

Stokrotka, ale kochane dziewczynki :tak::tak:

miłego dnia!

Mommy zależy wszystko od szpitala, u mnie po cc wypuszczali po 3 dobie, a wiem, że w niektórych dopiero po 4 wypuszczają.

Jeżyk super, że idziecie do domku!

LayDeeK, tak jak Jeżyk napisała, spróbuj pić herbatkę koperkową. Ona dobrze działa na brzuszek.

Kurde Nikola jest chora, Ł idzie z nią dzisiaj do lekarza.
Wczoraj miałam stan podgorączkowy, dzisiaj z rana nawet wyższą temp, ale chyba nam się termometr zwalił, bo Nikson rozgrzana jak nie wiem, a mi po mierzeniu pokazywało 37,2, a później 36,6:confused2:
No i się Niki popłakała, że na razie nie może całować i przytulać Lilki:-(

Unas noc super,tylko 2 pobudki z czego druga o 6 rano.karmimy sie tylko cycem,laktacja sie pomału normuje.jem coraz wiecej rzeczyi nie ma problemów z brzuchem.przewijać sie nie lubi.Lay-kupy macie dobre,odłosy też normalne.ale. z tymi wzdeciami to kiepsko...

alecta, ojjj, to zdrówka :-(. a mnie też wkurzają moje termometry. ten do ucha coś głupio pokazuje i trzeba odejmować, a ten taki co się do czoła zbliża jest poj.ebany. za każdym razem pokazuje inaczej-zależy pod jakim kątem się go dostawi :confused2:. a młody na widok rtęciowego lub takiego elektronicznego, ale pod pachę od razu w histerię wpada.

jaką Lumie planujesz?

Sprite Tymko też nie lubił, a wczoraj jak zobaczył, że Nikoli temperaturę mierzę to sam się upomniał, że jemu też.
A co do Lumii to zastanawiam się nad 735, bo na 930 mnie na razie nie stać:-p a nie chcę Zetki sprzedawać w razie jak Windows mi się za szybko znudzi :-D

Jezyk susper ze do domku

Mommy lepiej zostac chwile dluzej niz zaraz wracac na dzieciecy

Jea, udalo mi sie wykapac. Tzm wziac szybki prysznic :-D

No i jestem zalamana, znow waga pokazala 77 :-(

fajnie, że Tymko ma od kogo przykład brać. u nas chyba na misiu musiałabym pokazywać, ale młody nie jest taki naiwny i wie, że to pluszak hahahaha

ja miałam 735 pół dnia :-D. sprzedałam i zostałam przy mojej 925. ale chcę 1020, bo choć 930 nowa i lepsza, to jednak u mnie decyduje aparat. ostatnio tylko tel. robię fotki i to dlatego.

Susel super ze laktacja uregulowana:)

Mommy laski dobrze piszą bo np. zoltaczka lubi wychodzi na 3 dobe.

Jezyk super ze wsio OK i do domu:)

Laydeek moze jednak cos nie tak w twojej diecie. Za duzo nabialu, za duzo surowych owocow?

Byla polozna. Mlody 3400 z hakiem, wiec przybral ponad norme mimo ze tyle spi;p Napiecie miesniowe idealne, w luk tez sie nie zwija, gruczoly cyckowe w normie i jajeczka tez:) Ale ja mam zakaz nabialu (2-3razy w tygodniu plasterek sera), bo cora skazowa byla i musze obserwowac. Dowiedzialam sie ze surowe jablka są wzdymające, a marchewka gotowana ma wiecej cukru niz surowa! Dieta...

reklama
Alecta- zdrowka dla Nikoli. Biedactwo :( ale to przez te durne pogody! Wszędzie pełno bakterii.

A w ogóle to sama jestem ciekawa jak jest na dworze. Od wtorku nie byłam :p

Do góry