reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Czuję się okropnie :-(
Tak chciałam karmić piersią i du.pa.
Przystawiam mała na żądanie, z jednej piersi nic nie leci, mała się napina, wywija nóżkami, robi się bordowa na buzi, jak ja nacisnę suta, to też nic nie idzie.
Z drugiej coś idzie, ale nie wiele.
Ogólnie mam miękkie piersi, takie flaczki.
Pije herbatkę i z hippa i z medeli i nic :-( Przez cały dzień laktatorem ściągnęłam tyle, że nawet dna we flaszce nie przykryło :-( Mała jak złapie pierś to zaczynam płakać z bólu.
Mam doła :-(

reklama
Ogólnie jak was czytam to wcale mi się nie spieszy do porodu :-D i cieszę się obecnym stanem póki mogę ;-) w sobotę jestem umówiona na obiad u siostry a ona 70km ode mnie mieszka więc jak już to przyszły tydzień a najlepiej to 02.02 ładna data :p :-D

Współczuję wam problemów z karmieniem widzę głównie :-(

goferek dzialaj laktatorem co 2,5-3h i sie rozkreci. Mnie lecialo po pare kropel, potem 10ml i w koncu sie rozkrecilo. Nie mowie ze to bylo w ciagu jednego dnia, ale pare dni, a wczesniej dawalam mm. Dopiero teraz karmie tylko piersia, bo wczesniej piers i odciagane moje mleko a od dwoch dni tylko piers. Jeszcze tylko przestana bolec sutki i moge karmic do roku :)

Goferek glowa do gory co nie bedzie, bedzie dobrze zobaczysz!!
Wazne zeby dziecie nie bylo glodne, mm to przeciez nie samo zlo!
A jak nie bedziesz sie martwic to i mleko poleci strumieniem:-)

Chwale sie:-) nie moglam sie powstrzymac;-)

Załączniki

• 1421967755762.jpg
    1421967755762.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry